k0l3c Opublikowano 21 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Witam, chętnie wymienię się spostrzeżeniami nt. tego co rzeczywiście działa. Odwiedzaj regularnie mój blog o seo na lukaszt.pl podobno warto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jachu Opublikowano 21 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Jak chcesz się wymieniać to wypadałoby najpierw dać coś od siebie ;d CrediZilla.com | SiLoans Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k0l3c Opublikowano 21 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Na priv.. interesują mnie konkrety ale z osobami, które rzeczywiście zaliczyły powrót po cofnięciu przez pingwina. (i nie mówię o karach tylko normalnym spadku) Odwiedzaj regularnie mój blog o seo na lukaszt.pl podobno warto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 21 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Czyli rozumiem, że Ty nie zaliczyłeś żadnych powrotów i chciałbyś "zasięgnąć języka" jak to zrobić? "Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014 "Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k0l3c Opublikowano 21 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Mam powroty do pierwszej strony, spore skoki z otchłani itd. Ale jestem nie cierpliwy i chcę wiedzieć czy to dobra droga czy przypadek Odwiedzaj regularnie mój blog o seo na lukaszt.pl podobno warto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkrauze Opublikowano 21 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 To może powiesz na forum, co u Ciebie zadziałało, by mieć informacje do zestawienia z innymi, a nie chcesz by każdy tu opisał co u niego działało, a sam nie chcesz powiedzieć? Żeby nie było, że ja nie mówię - u mnie update był bez szczególnych zmian w zasadzie, toteż nic specjalnego w tym temacie nie powiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AQQry Opublikowano 21 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Tak, "komuś się udało". Temat w 100% wyczerpany? Pozdrawiam, (-; www.topposition.pl - Top Position Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medox Opublikowano 21 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Zuważyłem na jednej z bardzo "wartościowych dla ludzi domen" (nie mojej), że użytkownicy sieci docenili ją setkami linków z komentarzy na blogach i różnych forach, czesto obcojęzycznych i nietematycznych. Chyba urzekła ich grafika strony, bo nie sądzę, że niezrozumiała polska treść. Niektórzy nawet napisali artykuły na blogach i umieścili linki w treści. Jedyne co wyróżnia to od spamu to, że anchorów było setki, część z nich stanowiła odmniany gramatyczne słowa na które prawdopodobnie pozycjonuje się właściciel serwisu. I domena bardzo ładnie awansowała w rankingu. https://leczyc.pl - Oferta stacjonarnego leczenia alkoholizmu Warszawapsychiatra Warszawa - https://psychiatra-gabinet.plInteresuje Cię problematyka zależności odwiedź https://medox.org.pl znajdziesz odpowiedź jak leczyć uzależnienia, tu nie leczą pedagodzy i księża tylko lekarze i psycholodzy z uprawnieniami.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
faktor.biz Opublikowano 22 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 U mnie strony poszły lekko w górę ale to chyba z powodu contentu Troubles with google penalty? No problem - can fix it! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 22 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 Co to znaczy top u Ciebie? Top 1, 10, 30, 40 etc. Określ. Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sanas Opublikowano 22 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 tak, u mnie wróciło do top 10. Nie robiłem zupełnie nic. Spadek trwał około tygodnia. Codziennie rano korzystam z przeprawy promowej w Świnoujściu, a wieczorami gram w kalambury. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grubyy Opublikowano 23 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 po spadkach w feralną sobotę nic nie grzebałem, ale frazy z topów wróciły tylko do top10 i na razie stoją. Kup mocne linki i zwiększ autorytet swojej strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomierc Opublikowano 24 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 Na topy wraca się zależy po jakim spadku i działaniu Więcej niż informacje ToTemat oraz Polskie Forum GlosObywateli - dołącz do społeczności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ojciec_Pio Opublikowano 25 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 Tak były powroty u klientów zaprzyjaźnionej agencji. Ale mówię o dużych serwisach. W przypadku mikro stron to się rzadko zdarza z prostego powodu - aby usunąć filtr przeważnie właściciel usuwa większość linków, więc wzrostów i powrotów nie ma. W każdym bądź razie szanse są spore, ale ja bym się na to nigdy nie nastawiał Nie cierpię spamerów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.