a4le Opublikowano 14 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 Polecam, oprócz pozostałych pań, przypatrzeć się dokładniej jakże utalentowanej gitarzystce https://www.youtube.com/watch?v=xFi_N2-MlV4 Wypożyczalnia sprzętu rehabilitacyjnego Gdynia | Euromedical.pl - Sklep rehabilitacyjny | Łóżka rehabilitacyjne i szpitalne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karlosky Opublikowano 14 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 Oglądałem to właśnie na fb Piękne Moje skromne przemyślenia na temat pozycjonowania próbuję przedstawiać na blogu -> https://blog.karlosky.plOsoby zainteresowane współpracą w zakresie SEO zapraszam na stronę www.topmaker.pl oraz https://pozycjonowanie-bialystok.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlos83 Opublikowano 14 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 Co to jest TVN ? To jest moja mała stopka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazzaq Opublikowano 14 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 Hit dnia dzisiejszego, jakby nie patrzeć https://tobias-hanhart.de/ https://www.hildesheimfirma.de/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unnamed Opublikowano 14 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 Polecam, oprócz pozostałych pań, przypatrzeć się dokładniej jakże utalentowanej gitarzystce Obawiam się że właśnie dla tego one są w TVN a Ty nie . One robią coś czego Ty nie potrafisz zrozumiec . Po prostu Twój garunek jest skazany na wymarcie - coś jak mamuty. Nie słyszałeś nigdy o telekinezie ? .Ona myśli że struny się ruszają i one naprawdę się ruszają. Patrzysz na ręce a teraz popatrz na struny. Sprytne no nie ? Jeszcze zapodaj Iglesiasa juniora do kompletu. Wysmiali chłopaka a to mikrofon nie nadążał za jego ekspresowym śpiewaniem.Co za kraj - tylko się pośmiać, poniżyc, zmieszać z błotem i wszystko z zazdrości .fuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kutang Pan Opublikowano 14 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 14 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 A jakie "zrobione" są, kto by się patrzył na jakąś gitarę. Ona jest do czegoś innego Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unnamed Opublikowano 14 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 Ona jest do czegoś innego A do czego jeszcze może być gitara ? Ale poproszę o "mądrą " odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziki_rysio_997 Opublikowano 14 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 Cóż, programy telewizyjne rzadko pozwalają na występ na żywo, ale najwyraźniej TVN chciał się "wyróżnić". Pewnie wielu już widziało - Iron Maiden "gra" z playbacku - 1986 jak się nie mylę. Damian • NeuronWriter • CONTADU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kursor Opublikowano 14 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 W jaki sposób może to robić z człowieka idiotę? Katalog stron na Wordpress Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcmagik Opublikowano 14 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 Qrde, ja jeszcze słyszę w tle bębny.. ale ich nie widzę.. czy to też telekineza? dziki_rysio dobrze zauważył - już od lat 80 gra się z playbacku.. Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że grzeszę pychą.. Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 14 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 W jaki sposób może to robić z człowieka idiotę? Niektóre, OK, większość programów TV działa jak tanie wino z dopalaczem czyli tzw mózgojeby. Podobnie jak stacje radiowe. Uważny kontakt grozi zmianami np. zidioceniem, które powoduje, że się przyzwyczajasz i przesiąkasz głupotą do tego stopnia nawet, że nie widzisz w tych programach nic złego a nawet ich poszukujesz. Od dawna jestem zwolennikiem teorii, która mówi, że z kim przestajesz takim się stajesz. Prawdopodobnie dlatego staram się na wszelkie sposoby unikać głupich ludzi, którzy na wszelkie sposoby zewsząd mnie atakują. Póki co bronię się ale odnoszę wrażenie, że przez takie podejście przyłączyłem się do ludzi, którzy są na wymarciu. Parafrazując Pana Pilcha: "Jeszcze płynę ale kra ludzkiej głupoty nade mną zamarza". Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kursor Opublikowano 14 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 Nikonem, chyba przesadzasz. Jak dla mnie to idiotkę zrobiła z siebie ta Pani i TVN, że wpuścił coś takiego na antenę. Edyta: oglądałem "to" bez dźwięku Katalog stron na Wordpress Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unnamed Opublikowano 14 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 ojj nie obrażaj się . Ale według mnie powinieneś poszukac innego mentora który zamiast biadolić nad sobą tekstami Jeszcze płynę ale kra ludzkiej głupoty nade mną zamarza podpowie "wskakuj młody na tę krę - Ty nie potrafisz ? ". nabrał byś pewności siebie i w ogóle ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kutang Pan Opublikowano 14 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 "wskakuj młody na tę krę - Ty nie potrafisz ? " Jesteś zwycięzcą! Jesteś zwycięzcą! Jesteś zwycięzcą! Jesteś zwycięzcą! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.