unnamed Opublikowano 14 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 Witam Jako że z akcjami charytatywnymi troszkę bryndza - oddaję na licytację kilkaset linków ze strony PR4. Site około 500 000 , DA 62, PA 69, CF 52, TF 54. Strona z bardzo długą historią, znana i poważana zarówno w kraju jak i na świecie. Jeśli chcesz wypromować swoją stronę lub blog świetnie trafiłeś. Aukcja trwa od teraz do niedzieli 20.10. do godziny 20 . Zaczynamy od złotówki ( słownie 1 zł ) i minimalne postąpienie 1 zł. Linków będzie cały czas dochodzić i myślę ze docelowo powinno być 300-500 .Sam nie wiem. Licytacja na rzecz Dominika Witam, w tym wątku chciałbym prosić o pomoc dla mojego młodszego brata. Młody ma nowotwór od 5. roku życia. Od tamtej pory radziliśmy sobie z mamą i bratem sami. Nie było źle dopóki nie odebrali mojemu bratu zasiłku stwierdzając, że jego niepełnosprawność jest umiarkowana (nie widzi on na jedno oko w ogóle, na drugie widzi ledwo), od czego oczywiście będziemy się odwoływać, ale bardzo ograniczyło to nasz domowy budżet i zanim uda się odzyskać zasiłek może trochę czasu minąć. Więc prośba do Was, pomóżcie, razem możemy więcej. Trochę o nim: https://dzieciom.pl/podopieczni/693 https://krakow.naszem...undur,id,t.html https://www.blind.kra...gdĂĄny,120.html Proszę o przelew na te dane: Dominik Macałka 97 1140 2004 0000 3802 7156 3014 Przedmiotem licytacji jest link w mojej stopce na tym forum. Jak widzisz stopka dziewicza, nietykana, 150 postów nabite i dochodzą kolejne. Mogę reklamować wszystko - od chorych katalogów przez "seło hahofców" po super automaty pozycjonujące. Link będzie w stopce do końca tego roku - kalendarzowego nie szkolnego ( podpowiedź dla gimbusów ). Jako gratis dodaję swoje milczenie tzn. obiecuję że się postaram nie podważać Twego słowa, zawsze się z Tobą zgadzać, a jak się nie będę zgadzał to nie skomentuję i udam że nie widziałem. W miare możliwości będę popierał Twoje zdanie i wszędzie wychwalał Twoje produkty/strony/Twą wiedzę itp ... .Link dodam do stopki zaraz po zakończeniu aukcji - musimy sobie choc trochę ufać ale proszę o wpłatę do końca przyszłego tygodnia. ps. Wiem że to bardzo interesująca oferta ale proszę nie pisać na "pw" za ile pójdzie - to nie o to chodzi. * oczywiście link musi być zgodny z regulaminem - jeśli nie jesteś pewien spytaj administrację bo admin wie fszysko. Pozdrawiam unn... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Altaica Opublikowano 14 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 Nie wiem, czy dobrze zrozumiałem Daje 1zł za pr4 Daje 1zł za stopkę Ci, którzy potrafią postępować niekonwencjonalnie, są nieskończeni niczym niebo i ziemia, niewyczerpani niczym wielkie rzeki. Gdy nadchodzi ich koniec, zaczynają się znowu, jak dni i miesiące. Umierają i rodzą się na nowo, niczym cztery pory roku... adrianszczepanski.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unnamed Opublikowano 14 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 Przedmiotem licytacji jest link w mojej stopce na tym forum. jak zapewne wiesz PiO ma PR4 więc ... - a że linki będa na podstronach to ...w dobrym celu to robimy . Mam nadzieję że ktoś Cie przebije- sprzedać sie za złotówke to troche nie tak ... . Ale rękawice bokserskie też mogą być . Dzięki za udział. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Altaica Opublikowano 14 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 Zatem niech będzie 2zł Ci, którzy potrafią postępować niekonwencjonalnie, są nieskończeni niczym niebo i ziemia, niewyczerpani niczym wielkie rzeki. Gdy nadchodzi ich koniec, zaczynają się znowu, jak dni i miesiące. Umierają i rodzą się na nowo, niczym cztery pory roku... adrianszczepanski.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unnamed Opublikowano 14 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 UWAGA - niebywała okazja - popatrz po ile chodzą linki : https://www.forum.optymalizacja.com/topic/185096-wykonam-linkowanie-z-for-polskich-promocja/ 28 linków za 10 zł . Ja GWARANTUJĘ że będzie ich co najmniej 10 x więcej ze znanego i poważanego FORUM a nie forum o heloł kiti czy teletubisiach . Jak na razie 2 zł / 150 linków =0.01333 a więc jeden link w cenie 1,3 grosza. Okazja jakiej nie było !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 15 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 Bardzo szczytny cel , ale mam prośbę nie zakładaj tyle bez sensownych tematów na PIO. Najpierw zakładasz osobny temat że dostałeś link z wiki, później zakładasz kolejny osobny temat że jak dostałeś link to teraz zgłaszasz spamerów, teraz osobny temat o mitycznych topach. Jak nie przystopujesz będziemy musieli usuwać i wyzerować licznik. Wtedy nie zostanie nic z tych 166 postów. 150 postów nabite i dochodzą kolejne. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 15 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 Najpierw zakładasz osobny temat że dostałeś link z wiki, później zakładasz kolejny... Jak bot, żeby nabić posty, później pojawią się kolejne linki w stopce. Domyślam się, że będą to linki do super ofert pozycjonowania i wyciągania z filtrów. "Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014 "Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karlosky Opublikowano 15 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 Max ma dylemat. Gdyby nie ten "szczytny cel", temat pewnie szybko znalazłby się w koszu Moje skromne przemyślenia na temat pozycjonowania próbuję przedstawiać na blogu -> https://blog.karlosky.plOsoby zainteresowane współpracą w zakresie SEO zapraszam na stronę www.topmaker.pl oraz https://pozycjonowanie-bialystok.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E-kreacja Opublikowano 18 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 Skoro szczytny cel daję 3 zł Świadczymy usługi pozycjonowania i tworzenia stron WWW - www.e-kreacja.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinewg Opublikowano 18 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 Tyle, że nie ma 2x, jest tylko 1x, bo przedmiotem licytacji jest link ze stopki tego forum Dodaj swoją firmę do Katalog firm - https://otofirmy.pl | W tym seo katalog -u nie może zabraknąć Twojej strony - https://seokatalog.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unnamed Opublikowano 18 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 jest tylko 1x, bo przedmiotem licytacji jest link ze stopki tego forum Aż kolego. Aż . Widzę po stażu że tworzyłeś to forum więc daj chociaż piataka od siebie . dostałem upomnienie od "góry" i już nie nabijam site tak że ... ... przedmiotem licytacji jest około 200 linków + te co dojdą . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MKucinski Opublikowano 18 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 Dam 20zł Specjalista SEO Łódź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unnamed Opublikowano 20 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 niniejszym ogłaszam że zwycięzcą został MKucinski. Prosze zrobić przelew na dane z pierwszego postu z dopiskiem "od pio" i podesłać mi link do wstawienia w stopkę . Ogromne dzięki za udział wszystkim. ps. Potwierdzenie podeślij któremuś z administratorów - nie chcę żeby mnie podejrzewano o nic. na razie w mojej stopce Twój baner ale link do google - nie dawałem linka do Twojej strony bo nie wiem jakiego linka chcesz i do jakiej Nikonem - nikt nie zna dnia ani godziny - może kiedyś ja będę potrzebował pomocy .Stopka była pusta więc szkoda żeby się marnowała . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 20 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 ...na razie w mojej stopce Twój baner ale link do google... Tylko żebyś Google nie zafiltrował Plus za to, że nie jesteś obojętny na cierpienie innych. Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MKucinski Opublikowano 21 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Przelew poszedł, jak mbank zaksięguje to puszczę pdfa do Ciebie z linkiem i anchorem, nie będę administratorom zawracał gitary Specjalista SEO Łódź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.