Skocz do zawartości

H1 - ma moc czy nie ma ?

zack_o2

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

kolejne pytanie od człowieka, który się dużo naczytał i ma bałagan ;)

<H1> czy ma moc or nie ma mocy?

Czy dodając taki nagłówek jaki zamieściłem pod reklamą TOP, mogę liczyć na jakiś efekt pozytywny w perspektywie czasu?

Czy po prostu zrobiłem i poczekać, sprawdzić, co z tego wyjdzie? Jeśli w ogóle coś wyjdzie :P ?

Jeśli takie działanie pogorszy sprawę, proszę tylko o info, a będę wdzięczny :P (wiem, że nie ładnie to wygląda, przynajmniej mi się nie podoba wizualnie).

Jeśli ktoś zerknie i wyrazi opinie to będę wdzięczny :)

Darmowe-ogloszenie.pl

Pozdrawiam

Miałeś wypadek komunikacyjny? Masz prawo do odszkodowania z OC sprawcy wypadku!

W przypadku zniszczonego auta proponujemy odkup szkody i dopłatę do jego naprawy!

Tragedia. Nie o to chodzi z h1.

https://www.darmowe-ogloszenie.pl/ogloszenie,suknia-slubna,0sW6PGBPgeq5seNdUaWfG,2751.html

Gdybyś usunął swoją wstawkę, to tutaj miałbyś dobrze: h1 "Suknia ślubna".

https://www.darmowe-ogloszenie.pl/kategoria,odziez-i-obuwie,1548.html

A tu powinno być np. h1 "Odzież i obuwie"

H1 jak najbardziej tak, tylko na każdej podstronie powinien być inny, zobacz sobie jak tp zrobiła tablica.pl

Ekspercikredyty.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Leasingmarket.pl - gdy masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście.

O widzicie, czyli dla każdej podkategorii inny H1 nawiązujący do nazwy kategorii :)

Patrząc na tablica.pl i biorąc pod uwagę waszą pomoc u mnie by to wyglądało tak:

H1 dla kategorii głównych np: Motoryzacja

H1 dla podkategorii w motoryzacji np: Samochody osobowe

itd?

https://www.skuteczni...w-wyszukiwarce/

ostatni element na grafice

a no właśnie, o tym mówiłem, jedni mówią, że H1 pomaga, a grafika mówi, wręcz przeciwnie :D

wersje tragiczną h1 w moim pierwszym wykonaniu już wyciąłem ;)

W przypadku zniszczonego auta proponujemy odkup szkody i dopłatę do jego naprawy!

Powiedzmy sobie szczerze, nie masz szans na frazę "motoryzacja" :)

Ale teoretycznie mowisz Googlebotowi, co jest na stronie.

Bo tutaj ciężko powiedzieć:

https://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:hDTDmaDCn-cJ:www.darmowe-ogloszenie.pl/kategoria,pozostale,2836.html&client=firefox-a&hl=pl&gl=pl&strip=1

:)

Łatwiej jest wbić się na niszowe frazy, tzw. długi ogon.

W wykresie chodzi o co innego..

@kursor ta infografika była przed hummingbirdem, a to robi różnicę

Ekspercikredyty.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Leasingmarket.pl - gdy masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście.

a no właśnie, o tym mówiłem, jedni mówią, że H1 pomaga, a grafika mówi, wręcz przeciwnie

Wytłumaczenie jest nieścisłe bo odnosi się do sytuacji gdzie jest na jednej stronie parę słow kluczowych upchanych w H1 .

W tym dokumencie można znaleźć coś o używaniu H1

https://static.googleusercontent.com/external_content/untrusted_dlcp/www.google.com/en//webmasters/docs/search-engine-optimization-starter-guide.pdf

Moja  fotografia kulinarna  :D  Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana ;) W Gdańsku też mamy strzelnicę ;)

"Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ

Powiedzmy sobie szczerze, nie masz szans na frazę "motoryzacja" :)

Ale teoretycznie mowisz Googlebotowi, co jest na stronie.

Bo tutaj ciężko powiedzieć:

https://webcache.goog...l&gl=pl&strip=1

:)

Łatwiej jest wbić się na niszowe frazy, tzw. długi ogon.

W wykresie chodzi o co innego..

zdaję sobie sprawę, że frazy "motoryzacja" i większości popularnych nie dam rady zrobić jako amator, ale też nie mam kasy na prężne działania w sieci :/ z drugiej strony jeśli choć trochę ma to pomóc G i stronie to chyba warto się pobawić i powstawiać h1 dla kategorii i podkategorii

a no właśnie, o tym mówiłem, jedni mówią, że H1 pomaga, a grafika mówi, wręcz przeciwnie

Wytłumaczenie jest nieścisłe bo odnosi się do sytuacji gdzie jest na jednej stronie parę słow kluczowych upchanych w H1 .

W tym dokumencie można znaleźć coś o używaniu H1

https://static.googl...arter-guide.pdf

dziękuję Beerbant, w miarę moich możliwości i języka postaram się z tym zapoznać :)

wszystkim wielkie dzięki za wyjaśnienie, poczytam, sprawdzę i zobaczymy co z tego wyjdzie :)

ta infografika była przed hummingbirdem, a to robi różnicę

Poczytaj trochę o różnicy pomiędzy koliberkiem a pandą koliberek nie ma za wiele ze zmianą elementów wpływających na ranking, bardziej dotyczy przetwarzania danych w powiązaniu semantycznym ...

W sumie niezły ubaw mają googlowcy jak czytają "zostałem ukarany przez algorytm koliber" :hahaha: .

To nie chodzi o to, że upychanie słów kluczowych w H1 działa (działało?) in minus?

Chodziło o upychanie słów i fraz kluczowych w kilku H1 na stronie , jeżeli umieścisz słowo/frazę kluczową w jednym H1 na stronie to nic nie zaszkodzi a wręcz pomoże

Moja  fotografia kulinarna  :D  Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana ;) W Gdańsku też mamy strzelnicę ;)

"Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ

Na pewno ma znacznie mniejsze znaczenie niż kiedyś

Na podstawie czego tak "wyrocznie" twierdzisz - małego palca, czy też pełnych badań / praktycznych doświadczeń zagadnienia kiedyś i teraz ? Jeśli tak to opisz konkretne przypadki z twoich badań tego zagadnienia: Przedtem vs Teraz.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności