Kutang Pan Opublikowano 19 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 Gwoli ścisłości, tam powinien być bardziej pozytywny i eufemistyczny zamiennik, niestety nie znam Stąd "stosowna indoktrynacja". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INOMan Opublikowano 19 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 Tak przy okazji, wiecie, że kupując Hello Kitty oddajecie dziecko w ręce szatana? https://natemat.pl/60...-w-rece-demonow Beerbant: z tym pomaganiem przez kościół naszemu krajowi to bym nie idealizował, oni pomagają najpierw zawsze sobie. Za komuny dobrze wiedzieli, że jeżeli nie będą mieli dużego poparcia to po prostu znikną, zostaną zlikwidowani, więc włazili w tyłek społeczeństwu. Teraz jest trochę inaczej. Piszę o instytucji ogólnie, bo księżą są różni, jednak: "jak wejdziesz między wrony...", więc jak już ktoś zostaje duchownym w KK to w pewnych sytuacjach ma ograniczone pole manewru. I to co mnie niesamowicie wku*wia to chyba jakaś pedofilska mafia w KK: ksiądz pedofil jest przenoszony z parafii do parafii po cichutku jak za dużo napaskudzi, a ksiądz który zdobędzie się publicznie na jakąś krytykę tej instytucji od razu ponosi bardzo surowe konsekwencje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek J. Opublikowano 19 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 Etyka o której pisze "racjonalista" w dużej części została zaszczepiona przez kościół wieki temu Chyba przeżuta i wypluta, nie oni ją stworzyli tylko wypaczyli na swoje potrzeby. indoktrynacja Tak, o tym wiedział Hitler, wiedzą komuniści i wie KK. Zapraszam także na mojego bloga Jacek Jagusiak. Oferuje także usługę odwirusowania stron www jak i serwerów. Coin Master Spiny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Herkules Opublikowano 19 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 A o tym Hello Kitty to słyszałem Inne formy zagrożenia : Batman, Harry Poter, Pokemony Interesuje cię opróżnianie mieszkań Warszawa Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shaun_black Opublikowano 19 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 współczesna kultura opiera się w dużej mierze właśnie na Biblii, która jest także nośnikiem zasad moralnych A świat jest płaski i leży na sześciu krokodylach. Dobra, możemy się tak licytować i tak nie wygra nikt To rzeczywiście nie mamy o czym rozmawiać. Należysz do grupy fanatyków, do której nic nie dociera. Najtańsze domeny w Polsce - 13685790121473354021 -3% kod na dowolny serwer wirtualny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerbant Opublikowano 19 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 Moim zdaniem wierzyć w coś człowiek musi inaczej się udusi .... No a co do niektórych rzeczy i przemyśleń to niestety dochodzi się do nich wraz z wiekiem EOT Moja fotografia kulinarna Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana W Gdańsku też mamy strzelnicę "Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdansenator Opublikowano 19 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 wraz z wiekiem Tak, dochodzi do demencji. Bogusław Senator, firma Poczta Kwiatowa INC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmarek Opublikowano 19 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 Podaj przykład kompleksowego systemu etyczno-moralnego który jest alternatywą dla kościoła. Kodeks Hammurabiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerbant Opublikowano 19 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 Tak, dochodzi do demencji. Chwalisz się czy usiłujesz wzbudzić współczucie ? Moja fotografia kulinarna Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana W Gdańsku też mamy strzelnicę "Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grumpy Opublikowano 19 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 Nie, bo córka nic złego nikomu nie zrobiła, więc za co mam ją krzywdzić Czyli jednak to ty nie znasz KPK i nie wiesz do czego zobowiązała się twoja Żona biorąc ślub z pseudoateistą. adwokat178akk.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdansenator Opublikowano 19 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 współczucie ? No a co do niektórych rzeczy i przemyśleń to niestety dochodzi się do nich wraz z wiekiem Oceń sam o kogo tu chodzi, i komu dochodzi wraz z wiekiem. Bogusław Senator, firma Poczta Kwiatowa INC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek J. Opublikowano 19 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 Czyli jednak to ty nie znasz KPK Jednak decyzja o losie dziecka pozostaje w kwestii obojga rodziców. A nikt nie może mówić co ktoś ma robić, a czego nie. Zapraszam także na mojego bloga Jacek Jagusiak. Oferuje także usługę odwirusowania stron www jak i serwerów. Coin Master Spiny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grumpy Opublikowano 19 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 Po prostu było nie brać ślubu kościelnego skoro kościół to dla ciebie problem, a nie teraz interpretować po swojemu KPK. Podpisałeś zobowiązania? adwokat178akk.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas_79 Opublikowano 19 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 Panowie nie wnikajac w moje poglady czytam ten watek i az mnie mdli ... jakis rozsadny mod powinien go zamknac to tak, jak roztrzasanie co smaczniejsze: maliny czy truskawki ja lubie truskawki, ale to kwestia gustu i szanuje wsystkich co maja inny smak, jednak szlak mnie trafia, jak ktos z obozu lubiacych maliny za wszelka cene stara sie mnie przekonac, ze mam zly gust ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek J. Opublikowano 19 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 ślubu kościelnego skoro kościół to dla ciebie problem Zrobiłem to dla żony to raz. Dziecka ona też nie chrzcić, więc skoro ona nie chce, ja nie chce to... A ślub był jedynie po to, aby sąsiedzi i rodzinka żony nie gadali;) Przy tak zacofanym i żyjącym zabobonami społeczeństwie dla świętego spokoju trzeba się poświęcać. Podpisałeś zobowiązania? Pakt z diabłem, z czerwonymi rogami, wiesz taki pseudo Minotaur na czerwono. Jeszcze jakieś inteligentne pytania masz? Zapraszam także na mojego bloga Jacek Jagusiak. Oferuje także usługę odwirusowania stron www jak i serwerów. Coin Master Spiny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.