Lars Opublikowano 24 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 bori79 Prezentuje się dobrze bo wszystkie szablony tego providera dobrze sie prezentują pod magazyny-blogi Podaję ceny netto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konfidonfi Opublikowano 24 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 ech, mam taką grupę blogów na autorskim skrypcie, zamkniętą, tylko dla mnie, itd. itd. cała grupa porozrzucana po różnych hostingach, dedykach itd. itd. itd. wszystko ściśle tajne i tylko do użytku własnego; słowem: "ręczna robota Franza Jagera z Berlina" jakby to powiedział Egon Olsen; no i wczoraj dostałem negatywną odpowiedź na prośbę o zdjęcie filtra, i jednym z przykładowych złych linków, był właśnie link z jednego z tych blogów - dodam, że ten akurat blog był stawiany w wakacje, na początku sierpnia i jestem trochę w szoku, że już "podpadł" :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strucel Opublikowano 24 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 a jaki to był link? fraza komercyjna w treści? sitewide? blogroll? czy może jakiś inny? początkujący SEOziutek i webMajster od czasu do czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zurskim Opublikowano 24 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 Mam podobnie, dostaje od Google linki ze "śmieciówek", jak i ze swoich prywatnych "zadbanych, super blogów". Frazy jakie dostaje to te, na jakie pozycjonowałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KMlody84 Opublikowano 25 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 no i wczoraj dostałem negatywną odpowiedź na prośbę o zdjęcie filtra, i jednym z przykładowych złych linków, był właśnie link z jednego z tych blogów - Jak już złapiesz filtra, to obojętne jak poukrywane masz zaplecze, przecież wtedy mogą Ci "przywalić" za każdy link jaki masz, bo mają wszystko na tacy :-) Marketing Internetowy - SEO/SEM - km-web.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerbant Opublikowano 25 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 Podziękujmy sobie sami bo zgłaszając w panice do disallow linki "jak leci" pomogliśmy w budowaniu poprawki do algorytmu . Poprawki która jak każda wcześniejsza obarczona jest marginesem błędu. Podobnie było i jest ze "szkodzeniem linkami" oraz wieloma innymi sprawami. Dodatkową kwestią jest to, że parametrów decydujących o "złym linku/miejscu" jest więcej niż kilka i nie można zdecydowanie określić na jakiej podstawie link został uznany za bee. Bazowanie na jednym z parametrów prowadzi do błędnych wniosków. Moja fotografia kulinarna Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana W Gdańsku też mamy strzelnicę "Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmarek Opublikowano 25 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 Podziękujmy sobie sami bo zgłaszając w panice do disallow O wypraszam sobie, nie wysłałem ani jednego zgłoszenia. Komu mam więc podziękować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerbant Opublikowano 25 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 Komu mam więc podziękować? Wszystkim "pozycjonerom", nawet mi chociaż nie skorzystałem z tego narzędzia (jeszcze) ani razu. Moja fotografia kulinarna Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana W Gdańsku też mamy strzelnicę "Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qazy Opublikowano 25 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 ja też nie używałem, ale podziękowania zawsze przyjmę dzieci z kwiatami do przodu proszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magik89 Opublikowano 25 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 Jesu, jak już jest, że nie naturalny link tzn. że śmieciowy? Może być link z PR5-8 nawet i uznają go za nienaturalny. Ludzie, dziwicie się jak macie tam sam anchor? Albo link w side-wide (sam anchor + 7/8 linków obok siebie - poezja) P.S ja używam, używałem (przeważnie komentarze SB, XR profile zagraniczne praktycznie wszystko lub z anchorami), ogolnie katalogi zmieniam anchor i po problemie, przy preclach da sie nameczyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
outofmatrix Opublikowano 25 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 Podziękujmy sobie sami bo zgłaszając w panice do disallow O wypraszam sobie, nie wysłałem ani jednego zgłoszenia. Komu mam więc podziękować? Komu mam więc podziękować? Wszystkim "pozycjonerom", nawet mi chociaż nie skorzystałem z tego narzędzia (jeszcze) ani razu. ja też nie używałem, ale podziękowania zawsze przyjmę dzieci z kwiatami do przodu proszę Kurcze, po tej panice jaka się rozpętała i po tych tabunach ujawniających się bez wstydu SEOkonfidentów, miło widzieć, że są jeszcze rozsądni ludzie w naszej społeczności, którzy zachowują zimną głowę i nie reagują na byle pierdnięcie wielkiego g. Tyle, że taki spokój wymaga myślenia kilka kroków naprzód a to niestety umiejętność deficytowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.