Mion Opublikowano 2 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 Czy znajdę oprogramowanie którzm mógłbym usprawnić linkowanie ? ( około 100 zł). Mam obecnie seo bohatera. Czy automat w podobnej cenie znajdę?Jeśli dołożysz paręnaście złotych możesz skorzystać jeszcze dziś z promocji z programu do obsługi blogów i jego funkcji BlogiSubmitter - stworzonej z myślą o podlinkowaniu w blogach i preclach opartych o silnik WP. HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 3 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 jestem pod wrażeniem że oriętujesz się jakie linki są śmieciowe a jakie nie Tu nie ma co robić wielkiego wrażenia, taką wiedzę i zdolności powinna mieć każda osoba zajmująca się pozycjonowaniem. To powinien być standard w tym biznesie. Chyba, że pozycjonujesz pod inną wyszukiwarkę, nie G. Wówczas jest trochę inaczej. Widzisz sęk w tym że nawet google tego nie wie a pozycjoner który powie że wie to znaczy zę kłamie w żywe oczy albo myśli że wie Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek J. Opublikowano 3 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 Widzisz sęk w tym że nawet google tego nie wie a pozycjoner który powie że wie to znaczy zę kłamie w żywe oczy albo myśli że wie Ja dzwonię w tak trudnych sprawach do wróżbity Macieja z TVN, on wie wszystko, nawet wiedział, że dzwonie... Zapraszam także na mojego bloga Jacek Jagusiak. Oferuje także usługę odwirusowania stron www jak i serwerów. Coin Master Spiny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 3 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 Widzisz sęk w tym że nawet google tego nie wie Widzisz, sęk w tym, że Google dobrze o tym wie. To oni flagują, banują lub w inny sposób nadają im status "śmieci". Dlatego w poście wcześniej napisałem iż sprawa dotyczy G. Dla innych wyszukiwarek są trochę inne zasady i kryteria. a pozycjoner który powie że wie to znaczy zę kłamie w żywe oczy albo myśli że wie A pozycjoner, który tego nie wie lub nie potrafi (z większym lub mniejszym prawdopodobieństwem) ocenić nie jest pozycjonerem. Z całym szacunkiem, oczywiście. I przestańcie pisać o wróżbitach. Jeśli nie potrafisz tego ocenić to zmień zawód. Tu jest podpowiedż na jaki. https://www.forum.opt...blemy-to-lubie/ Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 3 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 Ostanimi czasy google zaczeło faktycznie podawać przykłady linków jak TY to nazywaz śmieciowych ale te przykłady to są z raportów disalow links a nie że samo tak stwierdziło Nie wiem jakimi kryteriami Ty się posługujesz w ocenie linku jak to nazywasz "śmieciowych" ale na pewno nie są to linki które powodują wzrost pozycji w google a takie są z XR z SWL z precli czy katalogów , fakt linki które nie podnoszą pozycji są z FB czy G+ być może o takich mówsz Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.