yaca Opublikowano 26 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2015 Też z chęcią ten temat odgrzeje. Może jakieś spotkanie? z chęcią się czegoś od Was nauczę :-) Lubię robić strony internetowe więc to robię :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
novum Opublikowano 28 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 (edytowane) z chęcią się czegoś od Was nauczę :-)Spotkanie jest bardziej towarzyskie przy piwku itp... niż "naukowe". Edytowane 28 Grudnia 2015 przez novum Potrzebujesz domeny? Dobrego, taniego i niezawodnego hostingu WWW? Darmowego certyfikatu SSL? -> Aktualna oferta, sprawdź teraz ! <- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcmagik Opublikowano 28 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 @up może kolega miał na myśli naukę podnoszenia ciężarów albo biegu po setkę? 2 Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że grzeszę pychą.. Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siciliano Opublikowano 3 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 Yaca tutaj ciężko się umówić, jakoś ludzie nie chcą się spotykać. Potrzebujesz linków? Pisz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
novum Opublikowano 3 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 Paweł, ja tam bym może i chętnie. Tylko wiesz, bywam rzadko w ZG. Jakby się choć z kilka osób uzbierało, może bym sobie jeden dzień wolnego zrobił i jak zawsze wpadł na spotkanie. Potrzebujesz domeny? Dobrego, taniego i niezawodnego hostingu WWW? Darmowego certyfikatu SSL? -> Aktualna oferta, sprawdź teraz ! <- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregorian1 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 (edytowane) @up może kolega miał na myśli naukę podnoszenia ciężarów albo biegu po setkę? Jestem za biegiem po setkę. _______________________ Domki Sielpia nad jeziorem Edytowane 6 Stycznia 2016 przez MaxPan był sobie link w pseudo stopce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FiKaS Opublikowano 7 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 Z Berlina teoretycznie mam 190km więc nie ma tragedii ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yaca Opublikowano 15 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 Jeśli uda się ugadać, to z chęcią się dołączę. Ja tam wole biegać po 0,75 - ale nie krowe, tylko winiacza :-] Lubię robić strony internetowe więc to robię :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Presta Opublikowano 16 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 Jakieś spotkanie AA się szykuje ? Wdrożenia sklepów Prestashop: www.selljus.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
novum Opublikowano 25 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 5 marca (sobota) , godz. 16.00. Miejsce: gdzieś w centrum miasta lokal. Czekam na wasze propozycje? Potrzebujesz domeny? Dobrego, taniego i niezawodnego hostingu WWW? Darmowego certyfikatu SSL? -> Aktualna oferta, sprawdź teraz ! <- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yaca Opublikowano 29 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 Ostatnio byłem na spotkaniu wordpresswoców we wrocku na tzw. Wordup. Fajna sprawa, masę doświadczeń można wymienić, były nawet trzy prezentacje. Super to wspominam i czekam na następne. A czy nam się kiedyś uda? novum, słusznie wnioskuje, że 5 marca nic się nie wydarzyło? Może nas tu za mało jest? Lubię robić strony internetowe więc to robię :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
novum Opublikowano 29 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 novum, słusznie wnioskuje, że 5 marca nic się nie wydarzyło? Może nas tu za mało jest? Zgadza się, spotkanie się nie odbyło. Jest nas za mało z okolicy. Może się uda kiedyś spotka. Kiedy? Trudno powiedzieć. Potrzebujesz domeny? Dobrego, taniego i niezawodnego hostingu WWW? Darmowego certyfikatu SSL? -> Aktualna oferta, sprawdź teraz ! <- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siciliano Opublikowano 30 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 Próbowałem wiele razy coś zorganizować, jednakże lokalne środowisko nie wykazuje żadnego zainteresowania. Potrzebujesz linków? Pisz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siciliano Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Podbijam!!!Proponowany termin 23 maj 2016 roku w Zielonej Górze, godziny wieczorne, lokal do dogadania. Ktoś zainteresowany ? Potrzebujesz linków? Pisz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yaca Opublikowano 25 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 Musze zacząć subskrybować ten wątek ;-) Lubię robić strony internetowe więc to robię :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi