Skocz do zawartości

Zielona Góra Spotkania

Altaica

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 260
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ja dajcie termin, wpadne z Czech :)

Co potrzeba tani nocleg? ogarnę.. Tani lokal ogarnę :)

Nawet coś postawię, ino ja nie piję :) bo bez tego się bujam ;) 

PS ostatnie spotkanie to było chyba szkolenie 2019 rok ;) @zgred prowadził na koniec kwietnia ;) i to na bogato..było w Rubinie wcisnąłem się za 400 zł ;) 

Byłem jak Agent Tomek i zawsze tak bywa ;) Dzięki za przekazaną wiedzę :) 

Interesuje cię opróżnianie mieszkań Warszawa

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

2 godziny temu, Herkules napisał:

Ja dajcie termin, wpadne z Czech :)

Teraz tez byłem. W Rubinie :D jakoś pod koniec sierpnia :D

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Kancelaria Szeffner

21 minut temu, zgred napisał:

Teraz tez byłem. W Rubinie :D jakoś pod koniec sierpnia :D

Nie miałem możliwości ;)  ja piszę ino teksty ;) i korzystam potem :D za szybko uciekłeś.. z tego co mi wiadomo :P tam chyba "niektóre" to w niedziele wracały  ;)  i najlepsi byli panowie..wymiotujący obok Rubina ( bo Rubin tam z tyłu to ma z 4 siedziby sądu..i jakiś tam uniwerek ;) wracając z miasta..a tam..sądy..obok sądy..nie zapomnę :)

Pozdrawiam fajnie było, nie żałuje :) do tego lepsze to niż pewne szkolenie z UP..co wołali o COPY i SEO gadali..masakra..."SŁOWO KLUCZOWE TO PODSTAWA, NIE WOLNO GO BAGATELIZOWAĆ, TO SZANSA ZAISTNIENIA W WYSZUKIWARCE.." pozdrawiam @Xann.. ( no i nie płaciłem przez UP, ale co wy za bajki wciskacie, to jak sprzedawanie pigułek na potencję, i to o COPY, KATALOGACH ITD..) 

Ale jeszcze raz Zgredzik dobry mówca ;) sprzedałby piasek przez Google na pustyni ;) i jeszcze niebo zoptymalizował ;) 

Ps Jak coś zaplanujecie to i kontrabandę przywiozę i was posłucham i wpadnę po prostu powiedzieć Siema ;)  i mówił, że tego chciało się słuchać nie było 11 ludzi a konkretne osoby ;) naprawdę merytoryczna wartość poziom wysoki ;) wykorzystam to podczas akcji " Wypas owiec w Bieszczadach" 

Interesuje cię opróżnianie mieszkań Warszawa

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

ja nie rzygałem. Paweł potwierdzi bo ze mną chodził :D nawet kebsa nie jadłem ...

ale pustawo w ZG w pandemii :(

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Kancelaria Szeffner

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności