Bartholomeos Opublikowano 2 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 Prosze Szanownych Forumowiczow o ocene pod wzgledem wizualnym, technicznym, ergonomii serwisu www.swiatdomen24.pl. Bede wdzieczny za wszelkie sugestie i slowa krytyki. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 2 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 Zero bo to biuro księgowe -> adp-biuro.pl Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO oraz Google Ads dla wielu firm małych i dużych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartholomeos Opublikowano 2 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 Sorry, juz link poprawiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dentro Opublikowano 2 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 Szablon nie przypadł mi do gustu. Web News - ranking smartfonów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziki_rysio_997 Opublikowano 2 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 Wygląd nie budzi mojego zaufania - chyba jest zbyt ascetyczny, może kolorystyka też się do tego przyczynia. Zmieniłbym kolory, dodał trochę obrazków, treść pod "U nas nie spotkasz się z:" zredukował i przedstawił w formie atrakcyjnego obrazka, "Najpopularniejsze" wywalił, "W pakiecie:" chyba też. Jeśli to ma być rejestracja domen - musi być dobrze widoczny odnośnik do danych firmy, bez tego nikt zdrowy na umyśle na stronie nie zostanie. Damian • NeuronWriter • CONTADU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaj Opublikowano 3 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 Strona wygląda na prostą i schludną, co się często ceni, ale widać, że czegoś jej brakuje. Ja bym dorzucił jeszcze jakiś niekoniecznie duży obrazek w TOPie, który zwracałby uwagę użytkownika. Może też jakieś ikony przed każdym elementem menu. I już w samej treści słowa "u nas nie spotkasz się" raczej nie przyciągną klienta. Napisz mu, co dzięki Twojej stronie może uzyskać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartholomeos Opublikowano 3 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 Dzięki za konstruktywne uwagi trudno się z nimi nie zgodzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qrew1 Opublikowano 10 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 I jak tu bywa przeważnie i tak będzie źle.Mi się podoba i nie poddawaj się rób swoje a ludzie wchodzący na twoją stronę sami to ocenią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stanleyek Opublikowano 12 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 Jakoś design strony mnie nie przekonuje, może dlatego bo napatrzyłem się na konkurencje Kontakt: gg:7910861, PW Zapraszam do sklepu: Sterkowski.pl - Czapki i kapelusze na każdą głowę :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djspam Opublikowano 12 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 what's this? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartholomeos Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Dzięki za komentarze. Trochę poprawek juz nastapiło, man nadzieję, że funkcjonuje to lepiej. Co do wyglądu to też zajdą zmiany - ale raczej kosmetyczne - tak jak ktoś wyżej napisał to kwestia gustu, a odmienność od konkurencji powinna być zaletą. Założeniem na pewno była prostota i brak ozdobników odwracających uwagę od sensu strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.