secesjonista Opublikowano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 Polska to taka europjeska Uganda na skraju bankructwa i zezwierzęcenia. I do tego jeszcze władze Eurokołchozu karzą nam pomagać "biednym" Grekom czy Cypryjczykom a niebawem Włochom i Hiszpanom. multikonto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wmp3 Opublikowano 19 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 boze nie od dzis wiadomo ze nasza kasa z podatkow leci na cygara, wina, oplacanie boisk dla gry dla po, kluby go go , stylistów, srystów i uj wie na co tam jeszcze nie po to zapier...dalam jak wiatr po pustyni, by im dawać na to swoje ciezko zarobione pieniadze CZY NIKT Z WAS NIE KORZYSTAŁ Z USŁUG NA SŁOWACJI ? to jest pytanie tego tematu Zarabiaj przez internet / Darmowa reklama internetowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerbant Opublikowano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 Zawsze mi się wydawał, iż to właśnie urzędnicy mają na myśli pozwalając na zagraniczne inwestycje w Polsce. Tak by było gdyby nie jedno małe "ale" - te inwestycje nie wpływają na rozwój gospodarki a jedynie na rozwój konsumpcji. Inwestorzy wyprowadzają pieniądze za granice (nazwiesz to też okradaniem ? ). Najgorsze jest to, że nie inwestują w technologie czy naukę. Nierówne traktowanie podmiotów gospodarczych krajowych i zagranicznych robi swoje (pomimo też wprowadzonego zapisu konstytucyjnego który ma chronić "mniejszych") . To temat rzeka na którym "polegnie" każdy kto bedzie próbował udowodnić "otwartość" polskich rządzących na rozwój gospodarki ... Po prostu faktu , że większość wpływów budżetowych pochodzi z sektora MSP nie da się ukryć ... Moja fotografia kulinarna Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana W Gdańsku też mamy strzelnicę "Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secesjonista Opublikowano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 CZY NIKT Z WAS NIE KORZYSTAŁ Z USŁUG NA SŁOWACJI ? to sytuacja na Słowacji także nie jest ciekaw, bo dali się wciągnąć w Eurozone? multikonto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KataLogi.co Opublikowano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 boze nie od dzis wiadomo ze nasza kasa z podatkow leci na cygara, wina, oplacanie boisk dla gry dla po, kluby go go , stylistów, srystów i uj wie na co tam jeszcze Polityk musi byc dobrze wynagradzany to nie ulega wątpliwości ale musi tez coś robić dlatego : nie po to zapier...dalam jak wiatr po pustyni, by im dawać na to swoje ciezko zarobione pieniadze co zrobić ? Polak woli dać Niemcowi pieniądze za przeterminowane żarcie np. czy amerykaninowi bardziej niż swojej rodzinie , swoim dzieciom i swoim rodakom Co zrobić?? Wystarczy zaczać korzystać z demokracji skoro już takową mamy i to wystarczy. Niestety Polacy nawet tak prostej rzeczy nie potrafia zrobić a na zachodzie np. potrafia po 30h/24h pracowac i to za 1/2 stawki 7 dni w tygodniu , ewenement na skalę światowa chyba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secesjonista Opublikowano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 Niestety Polacy nawet tak prostej rzeczy nie potrafia zrobić a na zachodzie np. potrafia po 30h/24h pracowac i to za 1/2 stawki 7 dni w tygodniu , ewenement na skalę światowa chyba pi... Eurokołchoz. Dobrobyt na kredyt! multikonto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KataLogi.co Opublikowano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 I do tego jeszcze władze Eurokołchozu karzą nam pomagać "biednym" Grekom czy Cypryjczykom a niebawem Włochom i Hiszpanom. A jak dojdzie do Polski to będzie powtórka z 39 i znów zostaniemy pozostawieni sami sobie Zresztą eurokołchozu już nie stać na taka pomoc innym jak Grecji , jeśli by jeszcze jakiemus krajowi w uni była potrzebna tak apomoc to nawet sami ci politycy unijni mówią że Unia padnie z kretesem , pozostaną tylko długi które obywatele musza spłacić, a śmietanka przeniesie się winne miejsce , obstawiam Azje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secesjonista Opublikowano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 obstawiam Azje Już chyba się przenosi. multikonto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CashNet Opublikowano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 @wmp3 - odpuść temat takiego typu optymalizacji zus, nie ma sensu. Mówię z własnego doświadczenia, a nie domysłów . sennik.us Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secesjonista Opublikowano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 odpuść temat takiego typu optymalizacji zus, nie ma sensu A co ma sens? multikonto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dargre` Opublikowano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 Chcesz własne państwo okradać? A ZUS to obywateli może okradać? Ja np. żadnej emerytury nie dostanę. Za mały mam staż pracy (oficjalnej) i nie mam już żadnych szans na jakąkolwiek emeryturę. Ale w sumie to jakieś 15 lat na ZUS płaciłem. Ok, pogodziłem się. Nie będzie emerytury, ale w takim razie pytam się gdzie są moje pieniądze? Kto mi je ukradł i nie chce zwrócić? Sorry, nie odpowiadam na PMy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wmp3 Opublikowano 20 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 @wmp3 - odpuść temat takiego typu optymalizacji zus, nie ma sensu. Mówię z własnego doświadczenia, a nie domysłów . Jedyna na razie odpowiedź w temacie... Mógłbyś coś więcej o tym napisać mi na pw ? Jakie nie miłe doświadczenie CIe z tym spotkało ? Zarabiaj przez internet / Darmowa reklama internetowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerbant Opublikowano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 Ok, pogodziłem się. Nie będzie emerytury, ale w takim razie pytam się gdzie są moje pieniądze? Kto mi je ukradł i nie chce zwrócić? Poszukaj sobie wyroku SN który "przyklepał" kradzież pieniędzy jednego faceta któremu zabrakło chyba lat przepracowanych do emerytury i zażądał zwrotu pieniędzy ze składek jakie opłacał . SN stwierdził, że to nie jego kasa . https://zus.pox.pl/zus/sad-najwyzszy-skladki-zus-nie-sa-nasza-wlasnoscia.htm Stara prawda mówi, że jeżeli grupa osób przy władzy chce Ciebie okraść to prędzej czy później wymyśli sposób aby to zrobić zgodnie z prawem Moja fotografia kulinarna Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana W Gdańsku też mamy strzelnicę "Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 Kto mi je ukradł i nie chce zwrócić? Sytem, który wcześniejsze pokolenia i my sami zaakceptowaliśmy. Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerbant Opublikowano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 Kto mi je ukradł i nie chce zwrócić? Sytem, który wcześniejsze pokolenia i my sami zaakceptowaliśmy. NIE - to nie system, posługiwanie się określeniem bezosobowym "system" służy tak naprawdę tylko usprawiedliwieniu konkretnych ludzi którzy ten zły "system" stworzyli lub go podtrzymują. Moja fotografia kulinarna Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana W Gdańsku też mamy strzelnicę "Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.