Emi25 Opublikowano 20 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2008 Warto było przeczytać ten słownik, ponieważ bez znajomości niektórych słów nie jest możliwe dalsze studiowanie pozycjonowania... Dużo mi dało wytłumaczenie niektórych słów... Dzięx!!! Superrr po prostu!! Wiem już więcej!! Dzięx!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
relons Opublikowano 21 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 czy PG to to samo co PR? Tak, kilka lat temu używało się innej terminologii. Sprawdź liderów systemów wymiany linków: linkme.pl (stały), gotlink.pl (rotacyjny) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jemiolka Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 Dzięki za słownik, bardzo pomocny, nie powiem. Jako świeżynka w temacie co nieco mi się wyjaśniło Bless 4 all! Light that shit, smoke that shit, pass that shit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zahar Opublikowano 4 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 Fajnie, że się chciało Tak pobieżnie przejrzałem i definicje DC i Anchor PR są coś niebardzo Jeśli zbliża się Twój ślub i wesele to pewnie oglądasz różne suknie ślubne. Ciekawe suknie ślubne znajdziesz pod linkiem. Jak wiadomo suknie ślubne są tylko dla kobiet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rimfiztrik Opublikowano 8 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 Słowniczek super. Dodałbym do niego definicję precla. Precel/Precelek- krótki, unikalny artykuł, w którym umieszczamy linki do nasze strony pod postacią anchora. Presell Page- strona z preclami. Najgorszy blog na necie. by goorski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artima Opublikowano 17 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 (edytowane) Może mi ktoś dokładnie wytłumaczyć, co to jest linkowanie? Wiem, że jest to wstawianie linków na stronę, ale jakich? Po prostu zwykły link do strony jak np. www.onet.pl czy coś w nim musi jeszcze być. W jakim miejscu na stronie linkujemy? Edytowane 17 Czerwca 2009 przez Artima Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witko2006 Opublikowano 17 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 Może mi ktoś dokładnie wytłumaczyć, co to jest linkowanie?Wiem, że jest to wstawianie linków na stronę, ale jakich? Po prostu zwykły link do strony jak np. onet.pl czy coś w nim musi jeszcze być. W jakim miejscu na stronie linkujemy? To wszystko jest zawarte w dziale dla początkujących. Wystarczy trochę chęci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mroofka Opublikowano 17 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 A jakieś znaczenie precli ? do czego służą itp ? https://dobree.pl - śmieszne cytaty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 A jakieś znaczenie precli ? do czego służą itp ? służą do wielu rzeczy głównie do promowania pozytywnego lub negatywnego innych stron , ludzi ,rzeczy - zamieszczasza sie tam teksty "coś" opisujące Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artima Opublikowano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 witko2006, jest, ale ja za cholerę nie mogę tego zrozumieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu Opublikowano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 Z całym szacunkiem, ale jeśli nie jesteś w stanie zrozumieć podstaw dla początkujących to proponuję zająć się czymś innym niż SEO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artima Opublikowano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 Rozumiem wszystko, tylko chciałabym aby ktoś sprecyzował co dokładnie znaczy: linkowanie, jakie linki wstawiać tylko to jedno pytanie: Czy bezpośrednie linki do strony? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stat4seo Opublikowano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 Link = kod html w takiej postaci : <a href="tutaj_adres_strony">tutaj_anchor</a> gdzie tutaj_adres_strony to adres strony którą chcesz podlinkować, powiedzmy pozycjonować, a w tutaj_anchor wpisujesz słowo, na które chcesz się pozycjonować... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artima Opublikowano 19 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 Aha, czyli link z anchorem. Oto mi chodziło, dzięki mela. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banciur Opublikowano 2 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 taka uwaga dla osoby utrzymującej słownik hasła GoogleBomb i Różnica pomiędzy stronami z WWW i bez WWW są zdublowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi