dejfed Opublikowano 31 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 Dzięki za słowniczek. Sporo rzeczy mi się teraz przejaśniło i moge spokojnie przejść w dalszą część forum. swietna robota:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolejny Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Zapytam SERP? Blast? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koobe Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 (edytowane) SERP - Wikipedia mówi Search Engine Results Page, a ja jak do tej pory tłumaczyłem jako Search Engine Results Position Blast- masowe zdobywanie linków za pomocą oprogramowania (np Scrapebox, xRumer, lub automatami do katalogowania) - tak na chłopski rozum Edytowane 12 Kwietnia 2012 przez Koobe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedrowiec Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Blast - masowe ale jednorazowe zdobycie linków - takie "uderzenie" wielką ilością linków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasia25 Opublikowano 14 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 Świetny słownik, doceniam trud włożony w jego przygotowanie, zwłaszcza jako początkująca pozycjonerka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomierc Opublikowano 23 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 Nazwy własne i nazwy stosowane przez różne osoby są inne. Warto jednak znać te pojęcia i dzięki. Pytam o wiele, za wszystko dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5parkiet Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Dzięki wielkie przyda się dla takiego laika jak ja ) Kompleksowe usługi cykliniarskie: Cyklinowanie i układanie parkietu we Wrocławiu i okolicach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kotkrzys Opublikowano 3 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 Dziękuję za ten słownik. Wiele mi się rozjaśniło. nowe technologie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matys1 Opublikowano 9 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 Bardzo fajny słowniczek, dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forumowicze Opublikowano 17 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 Wielkie dzięki za słownik, dla początkującej osoby idealny! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mclain Opublikowano 5 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 Pomimo tego, że od kilku lat sobie pozycjonuję (na własne potrzeby głównie), to kilka ciekawostek wyłapałem także. Fajna inicjatywa. Jak się uczysz angielskiego, ale się nauczyć nie możesz, to może mogę Ci jakoś pomóc? Taki oto angielski projekt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieu Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 Jestem tu pierwszy dzień i taki ogrom informacji, że ciężko to ogarnąc ;p niemniej jednak fajnie, że powstał taki słownik. Nowi boją się pytać o coś na forum, a takie miejsce jest idealne do "głupich/banalnych pytań" ;p dziekuję w imieniu wszystkich nowych osób na forum! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FemmeGraf Opublikowano 9 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 Zgadzam się z Bieu. Wielkie dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pustynny Siepacz Opublikowano 12 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 Rozumiem, że linki pozyskane za pomocą blasta ze Scrapeboxa, to linki "krótkoterminowe" ? Czyli tak szybko jak się pojawiają tak szybko znikają? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarJa Opublikowano 30 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 Witam, do badania BL korzystam z narzędzi ze strony majesticseo.com i prosiłbym o definicję kilku parametrów: - Citation Flow (URL Flow Metrics) - Trust Flow (URL Flow Metrics) - Citation Flow (Domain Flow Metrics) - Trust Flow (Domain Flow Metrics) Co te parametry oznaczają i jaką wartość powinny mieć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi