Skocz do zawartości

Wrzucić na serwer?

7tomas777

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Czy wrzucić na serwer kod strony, która nie jest jeszcze do końca skończona i będzie udoskonalana, gdyż będę poprawiał galerię i ogólny wygląd z biegiem czasu. Teraz na serwerze jest stara strona tylko ona nie była tak i siak przystosowana zbydnio pod seo, gdyż nie było meta tagów i nawet tytułu (choć mimo to nie jest na szarym końcu xD).

Myślę, aby ją wyrzucić i wsadzić tą nową stronę na serwer niech powoli działa a z biegiem czasu pododaję treści edytując kod strony, dodam zdjęcia itp. Udoskonalę. Można tak?

Jak nie zrobię 301 to będzie wielki błąd? Treści tam dużo nie ma i będzie raczej pozmieniana, choć te główne zostaną.

Kiedyś robiłem 301 z domeny na domenę, ale jak z podstron na podstronę? Teraz nie ogarniam.

Wiem, iż https://www.forum.optymalizacja.com/topic/62516-faq-htaccess-301-i-inne-seo-porady/ tutaj coś pisze, ale to są inne problemy.

Mam powiedmzy z www.xxx.com/kontakt dać na www/xxx/com/kontakt ?

Chyba, że chodzi, gdybym miał inaczej nazwane.

A jak nie było pozycjonowane to chyba nie trzeba galerii tak robić.

Jak coś to głowna strona www.xxxx.com była, ale ona zostaje cala zmieniona, ale tresc artykulu w polowie zostaje.

Ps. Dzięki za rady.

Wrzuć to na fejsbuka co zaoszczędzi trochę miejsca w bazie forum :)

Proszę ...

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Nie spiesz się tak bardzo z tą zmianą. Wolałbym wejść na starą działającą stronę niż na jakąś niedokończoną.

Dodatkowo przeanalizuj temat przekierowań 301 jeśli zmieniają Ci się adresy podstron (jeśli nie to nie musisz się przejmować).

BlackPress.pl - Automatyczna dodawarka do precli [Najtańsza na rynku - wystawiamy FV]

BlackPress.pl na forum PiO

Darmowa mieszarka synonimów

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności