SzlafRock Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Tylko cholera nie miałbym gdzie auta parkować Ja na miejsce w garażu, w korporacji międzynarodowej czekałem 3 lata. To jest bonus zazwyczaj zależny od stanowiska. U mnie w firmie pozycjoner lub specjalista seo, nie ma szans na co najmniej miejsce parkingowe. Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golum Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Tylko oni tam w ogóle nie mają miejsc. Bo kamienica jest w ścisłym centrum (bez parkingów) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilverT Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 kamienica ma okna na stary rynek a jak czasem drzwi od kamienicy będą otwarte to można z biegu pod parasolki wskoczyć w tej okolicy jak się chce znaleźć miejsce do parkowania, to trzeba by na prawdę wcześnie do pracy przychodzić Wiekowy moderowany katalog firm: BiuroFirm.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KataLogi.co Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Szlafrock trzeba było jeździć rowerem Ja tam w mieście zawsze korzystam z rowerka , bez sensu na pare kilometrów brać auto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golum Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 a jak czasem drzwi od kamienicy będą otwarte to można z biegu pod parasolki wskoczyć To chyba jeden z fajniejszych rzeczy w tej lokalizacji Po pracy na piwko i do domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hicarian Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 @Tomek Gdzie na piwko - do Metro :> p.s A już myślałem, że ogłoszenie od firmy na T Ładowanie strony w 2 sekundy, polecam: Lh.pl . Test Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secesjonista Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Proponuje rower składany. Naprawdę bardzo dobre rozwiązanie na czas kryzysu. multikonto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taurus Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Ja na miejsce w garażu, w korporacji międzynarodowej czekałem 3 lata. A w kop pracujesz 2? PS. Jakbym nie wiedział jak jest w kop to nawet bym ci zazdrościł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cordor Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Zgred, dobra zasada w wielu sytuacjach na pewno pomocna To samo musieli sobie mówić niemcy wpychając bagnetami żydów do komór gazowych. Robota to robota, nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sting2005 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Zgred, dobra zasada w wielu sytuacjach na pewno pomocna To samo musieli sobie mówić niemcy wpychając bagnetami żydów do komór gazowych. Robota to robota, nie? Dawno nie czytałem takiego debilnego porównania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golum Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Gdzie na piwko - do Metro :> No w sumie trzeba by w końcu odwiedzić ten przybytek rozpusty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cordor Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Dawno nie czytałem takiego debilnego porównania. Może za mało czytasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sting2005 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Możliwe. Poprawie się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cordor Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Tak mi się po prostu skojarzyło po obejrzeniu przedwczoraj dokumentu o żydach, którym udało się uciec z obozu w Treblince. Z 800tyś. udało się przeżyć 70. Nie jestem żydofilem i być nie zamierzam - żeby nie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.