RiT Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Ciacha w końcu dopadły naszą ulubioną przeglądarkę. Screeny można zobaczyć tutaj: link Blog o optymalizacji i projektowaniu stron internetowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerbant Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Mógłbyś opracować inteligentniejszy sposób promocji swojego profilu na gównoplusie i jakiś ciekawszy mniej odkrywczy temat przynajmniej tam zarzucić .. Moja fotografia kulinarna Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana W Gdańsku też mamy strzelnicę "Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THI Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 hmm.. prawie 4 lata na PiO i nadal na wyszukiwarkę mówi przeglądarka.. Sprzęt akwarystyczny kupuj w moim - sklep akwarystyczny. Usługi informatyczne oraz reklamowe w tym pozycjonowanie w częstochowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 A to nie jest przeglądarka? Reklam. M Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyzdera Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Jak nie przeglądarka? A w które okienko większość ludzi wpisuje adres strony która chce odwiedzić?! Whitepress - Liczy się tylko content marketing Biznes-Host - serwery które polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seobuster Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 A w które okienko większość ludzi wpisuje adres strony która chce odwiedzić?! To tak jakbyś pytał, w którą dziu.. wkładać! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TRENS Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Ciacha w końcu dopadły naszą ulubioną przeglądarkę. Screeny można zobaczyć tutaj: link Nie kliknę. Linkuj dalej i nie pier*ol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RiT Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Mógłbyś opracować inteligentniejszy sposób promocji swojego profilu na gównoplusie i jakiś ciekawszy mniej odkrywczy temat przynajmniej tam zarzucić .. Akurat mam w tyłku promocję swojego profilu na tym gó**o plusie, wpisów zamieszczam tam tyle co na lekarstwo, a profil mam z czystej ciekawości. Chciałem to umieścić od razu na PiO, ale wyskakiwały błędy podczas dodawania adresu obrazka, więc wlepiłem na G+. A co do przęglądarki to pomylić się każdy może, oczywiście chodziło mi o wyszukiwarkę. A tak na marginesie to nie zauważyłem, żeby ktoś o tym pisał wcześniej. Już nie wspomnę o tym, że wiele osób używa Chrome, a to jest połączenie i przeglądarki i wyszukiwarki w jednym, jesli mamy się czepiać takich pierdół. Blog o optymalizacji i projektowaniu stron internetowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 A w które okienko większość ludzi wpisuje adres strony która chce odwiedzić?! To tak jakbyś pytał, w którą dziu.. wkładać! Ślicznie powiedziane Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trotyl Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Ciekawe jak to się odbije na CTR AW/organiczne? nihil fit sine causa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniek Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Każda strona musi informować o ciastkach? A jak tego się nie zrobi to co? ed: dobra sorry, już wiem. A to k* jedne Tutaj znajdziesz pomysł na biznes. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.