Odnowa Opublikowano 6 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 Moje dwie strony (finanse i prawo) już chyba odnotowują spadki z tytułowego powodu (dłuższy dzień, słoneczna pogoda, wzrost temperatury). Szczerze mówiąc liczę że to jest przyczyna a nie jakieś (póki co - umiarkowane) filtry. Jak jest u Was? Site rulez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TRENS Opublikowano 6 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 Spadki odwiedzin są znaczące, już co raz mniej sikorek odwiedza mój karmnik. A słoniny jeszcze mam 5 kilo. Linkuj dalej i nie pier*ol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Odnowa Opublikowano 6 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 Ładnie ujęte. Site rulez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jachu Opublikowano 6 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 Mniejsze wzrosty niż ostatnio CrediZilla.com | SiLoans Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawekwch Opublikowano 6 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 Spokojnie, w weekend pogoda się popsuje, to sobie odrobicie zdecydowanie najlepsze gry przeglądarkowe online kurs java programowanie obiektowe Rynek walutowy i podstawy forex w jednym miejscu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rissah Opublikowano 6 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 Moje dwie strony (finanse i prawo) już chyba odnotowują spadki z tytułowego powodu (dłuższy dzień, słoneczna pogoda, wzrost temperatury) Moje branże te same, spadki około 30 %. Nie martw się więc filtrami . To chyba norma. SPD SZKOLENIA - certyfikowany kurs kadr online Kurs płac z zaświadczeniem MEN Porady prawne i prawo w pigułce - www.poradynacodzien.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 7 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 Nigdy nie odnotowałem tzw. wiosennych spadków odwiedzin. Odnototowuję spadki w tzw. długie wekendy lub weekendy w śropdku lata. Ale żeby z powodu wiosny, nie. Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomierc Opublikowano 7 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 Teraz co pora roku to spadek - lato ludzie za domami, zimna przed tv, jesień pieczą ziemniaki w ognisku a wiosna pracują na działce. heh Serwis internetowy ToTemat działa od 2020 roku. Publikujemy artykuły na różne tematy techniczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokimbo Opublikowano 7 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 Teraz co pora roku to spadek - lato ludzie za domami, zimna przed tv, jesień pieczą ziemniaki w ognisku a wiosna pracują na działce. heh Jedynie ci mieszkający w blokach zostają.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dave84 Opublikowano 7 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 Każdy ma inaczej, zależy jaka tematyka. kiss-me.info.pl / Tomasz Rachwał, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nik-a Opublikowano 7 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 Ogrodnicza górą teraz bo sianie się zaczyna www.thestylishtube.com - Przepisy kulinarne - Prywatność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawka Opublikowano 7 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 da, u menia tozhe vesennie spadki. https://nalesnikiwarszawa.blogspot.comhttps://nalesnikiwarszawa.wordpress.comkaraluszkipodpoduszki.blogspot.com kontakt pawel.jaromski at onet.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secesjonista Opublikowano 7 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 a kiedy była zimowa zwyżka, bo chyba mi coś umknęło? multikonto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.