NetBe Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 witam, myślę że to dobre miejsce na ten temat. Od pewnego czasu widzę duże problemy z obsługą finansową smsów w dotpay, obsługuje to jak wiadomo firma Eurokoncept Sp. z o. o. z którą są same problemy. Przelewy idą po 30 dni roboczych a czasem i dłużej. Jak to wygląda u innych właścicieli katalogów ? Ostatnio zacząłem się rozglądać za inna firma i znalazłem Cashbill i Homepay , czy może ktoś z forumowiczów podzielić się opinią na temat tych dwóch firm ? Interesuje mnie czas w jakim wypłacają pieniądze i czy są problemy z wypłatami. Masz stronę, to ją dodaj do katalog stron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melodiawsieci.pl Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Korzystam z Homepay i jestem zadowolony. Moje wartościowe katalogi, na których nie zawiedziesz się. Wpis PREMIUM do wszystkich to tylko 10,00 PLN. Solidny katalog stron Przedstawiam strony dla kobiet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TRENS Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Mi teraz przelali po jakiś 40 dniach. Linkuj dalej i nie pier*ol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Mi teraz przelali ale co, krew? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas22333 Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Z Homepay(ref.) nie ma żadnych, większych problemów. Domeny od 10zł - https://www.aftermarket.pl/marketsearch.php?seller=380f6ee80bf9deab6c3056e3b03f8f25 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Homepay nie maja żadnych problemów z przelewami, nie słuchaj TRENSa to taki pajacyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 ja czekam róznie - raz kilka dni raz 30 ... po 30tu wysyłam ponaglenie Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO oraz Google Ads dla wielu firm małych i dużych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bestos Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Słyszeliście ze w dotpay podnoszą prowizję do 50% w sms? Coś mi się obiło o uszy? WOW, teraz widzę że jak już ktoś nowe konto założy ma 50% a ja nadal 41% już do nich piszę dlaczego stały partner zarabia mniej od nowych... A w wolnej chwili forum-budowa.pl ew. praktycznie Uwaga awaria! A to: portal branży budowlanej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas22333 Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 @bestos, 50% jest już dość dawno. Napisz do nich to Ci podniosą. Domeny od 10zł - https://www.aftermarket.pl/marketsearch.php?seller=380f6ee80bf9deab6c3056e3b03f8f25 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
holee Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Ja musiałem założyć nowe konto aby mieć nową stawkę. Co do regularności wypłat - nie czekam w Dotpay raczej dłużej niż mają to zapisane na stronie czyli 23 dni robocze. Aczkolwiek nie powiem, że nie zdarzały im się poślizgi. Niedrogie wpisy w płatnych, zadbanych, długowiecznych katalogach (hurtem taniej - pisać na PW): Katalog stron Gąsik.net - PR 5 | Data powst.: 2007-01-18 Katalog stron Jabole.net - PR 4 | Data powst.: 2007-03-08 Katalog stron Ariz.pl - PR 4 | Data powst.: 2005-12-12 Katalog winiarski e-wina.net - PR 2 | Data powst.: 2007-02-05 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bestos Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 No to jak mi każą zakładać nowe konto to skorzystam prędzej z usług konkurencji A w wolnej chwili forum-budowa.pl ew. praktycznie Uwaga awaria! A to: portal branży budowlanej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas22333 Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 W moim przypadku wystarczyło tylko napisanie maila. A znacie jakieś systemu działające jak Homepay? tzn. rachunek i umowa generowana jest dopiero po osiągnięciu określonej kwoty, a nie jak w dotpay, że co miesiąc, bez względu na zarobki generowane są papiery. W przypadku zatrzymania wypłat na rok w dotpay mamy 12 umów, 12 rachunków i nie wiem co jeszcze, a w Homepay jest to 1 umowa, 1 rachunek i 1 raport. Domeny od 10zł - https://www.aftermarket.pl/marketsearch.php?seller=380f6ee80bf9deab6c3056e3b03f8f25 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TRENS Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Homepay nie maja żadnych problemów z przelewami, nie słuchaj TRENSa to taki pajacyk Odpowiadałem na post nr 1 - Ty nasz forumowy pajacyku To niech tu dorobią coś w stylu: Odpowiedź na post nr ... Z cycatami nie zawsze chce mi się pier... Chociaż mogłem napisać tak: Mi teraz w Dotpay przelali po jakiś 40 dniach. Było by lepiej? Linkuj dalej i nie pier*ol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKi Opublikowano 22 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 Moja cierpliwość się skończyła. Właśnie wywaliłem Dotpay z katalogu www.katalog.web-news.eu. Nie doszła jeszcze kasa z faktury przesłanej na początku lutego mimo kilku maili. Na razie jest Homepay, paypal a najtaniej i tak wyjdzie zakup kodów bezpośrednio na FVAT. Zapraszam. Web-News.eu - skrypt katalogu stron, który możesz kupić za pośrednictwem allegro. Wystawiam FVAT. Uwaga: dostępny jest panel centralny do zarządzania wpisami w katalogach na moim skrypcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cimathel Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Mnie Dotpay zaczyna też już denerwować. Jeszcze nie zdarzyło mi się tyle razy upominać o fv. Życzę Dotpayowi powodzenia w dalszym olewaniu swojego źródła dochodu. Łaski nie robią. Katalog www | Darmowy katalog stron | Katalog stron Kupię SEOkatalogi, oferty proszę przesyłać na PW. Wymienię się również tajnymi kodami do SEOkatalogów - też PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.