wloch7 Opublikowano 15 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 Dziś będziemy mogli zobaczyć ciekawe zjawisko astronomiczne. Odłamki spadły na utal 500 ludzi ponoć rannych. Około godziny 21 będzie widoczny na polskim niebie https://onet.pl/wideo/wiadomosci-deszcz-meteorytow-nad-rosja-,115172,w.html Dobry moderowany katalog stron, oraz zadbany katalog stron www. Sprawdź pagerank Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Herkules Opublikowano 15 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 Się wie https://www.space.com/19781-asteroid-2012-da14-flyby-webcasts.html wczoraj były gwiazdy z koleżanką dziś będzie onlajn meteor Bodajże godzina 20:25 i najbliżej będzie Chicago.. (ogólnie to brawo dla Ruskich za rozwalenie ją na mniejsze części choć jeszcze nie tak dawno amerykanie twierdzili, że nic nam nie grozi Interesuje cię opróżnianie mieszkań Warszawa Najlepszy warsztat samochodowy Kraków Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 15 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 Się wie Sie wie, sie czyta niusy Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Herkules Opublikowano 15 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 O! dobre to Plusuje takie fakty z początku zastanawiałem się czy przypadkiem Ruscy swojej tarczy w ten sposób nie testowali do tego ewentualnie, może Koreańce strony pomylili ale potem jako ten który miał przyjemność uczestniczyć przez chwilę na kierunku FIZYKA, faktycznie dostrzegłem, że coś leci tak więc o 20:25 podziwiamy podziwiamy..(jak blisko będzie) choć to chyba taka sama co już kiedyś pierdykła? Interesuje cię opróżnianie mieszkań Warszawa Najlepszy warsztat samochodowy Kraków Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INOMan Opublikowano 15 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 Meteory to humba, jak się w dzisiejszych czasach stanie to co w 1859 r. to mamy przesrane, powrót do średniowiecza: https://pl.wikipedia....yczna_roku_1859 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Herkules Opublikowano 15 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 Gdybym nie miał neta, to dzięki za wszystko i trzymajcie się tam ostro macie CB radio ? spiszcie morsa, zatankujcie agregat Interesuje cię opróżnianie mieszkań Warszawa Najlepszy warsztat samochodowy Kraków Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
entropia Opublikowano 15 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 to co w Rosji się wydarzyło raczej nie ma nic wspólnego z tym co ma być wieczorem do obejrzenia. To dwa osobne zjawiska z tego co mi wiadomo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaymer Opublikowano 15 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 Jakiś fizyk, astronom kosmonauta czy inny biegły stwierdził, że to ponoć bardzo częste, iż przed dużym kamulcem latają takie mniejsze, więc można powiązać oba wydarzenia ze sobą. Pozycjonowanie i tworzenie stron internetowych - urbancreative.pl, Z sukcesem szprzedaję Tynki Kabe w okolicach Grodziska Mazowieckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 15 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 Jest juz data kolejnego końca świata lub co najmniej rasy ludzkiej. Termin to 2036 r. i asteroida Apophis. W tym roku dla mnie może spadać. Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
entropia Opublikowano 15 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 Jakiś fizyk, astronom kosmonauta czy inny biegły stwierdził, że to ponoć bardzo częste, iż przed dużym kamulcem latają takie mniejsze, więc można powiązać oba wydarzenia ze sobą. możesz coś więcej ? gdzie to było mówione ? póki co to różnica czasowa jest zbyt duża jednak, poza tym o ile dobrze to zdiagnozowano to kierunek "padania" był inny niż kierunek "lotu" DA14 co tym bardziej stawia w wątpliwość powiązanie tych dwóch zjawisk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Herkules Opublikowano 15 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 Z tego co jako laik wiem, i kiedyś czytałem nazywa się to "boid" czy jakoś tak tzw śmietnik (czyli coś przed meteorytem), lecz dziwi mnie, że wszystko spada do Ruskich Macie po angielsku nawijają o tym co się dzieje https://live.gloria-project.eu/index.html Interesuje cię opróżnianie mieszkań Warszawa Najlepszy warsztat samochodowy Kraków Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 15 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 niektóre jak widać i temat meteorze potrafią zasmrodzić polityką..... co do wydarzeń w Czelabińsku wojskowi już znaleźli miejsce gdzie spadł sam meteoryt (jego największa cześć), rozmiar jamy w ziemi 6 m, sam meteoryt odbił się od ziemi i spad w jezioro Czebakul. Hospitalizowano 112 osób, o pomoc medyczna poprosiło 725 osób Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wloch7 Opublikowano 15 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 Nieźle, może majowie o miesiąc się pomylili Dobry moderowany katalog stron, oraz zadbany katalog stron www. Sprawdź pagerank Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaymer Opublikowano 15 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 @entropia - bodajże jakiś magik na tvn24.pl mówil Pozycjonowanie i tworzenie stron internetowych - urbancreative.pl, Z sukcesem szprzedaję Tynki Kabe w okolicach Grodziska Mazowieckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
entropia Opublikowano 15 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 @slaymer no temat dnia, to cały czas ktoś nowy tam będzie się wypowiadał, jednak takie meteoryty cały czas latają dookoła ziemi - gdzieś, kiedyś czytałem że to są setki ton więc w zasadzie nie jest to dziwne, że coś tam na nas zlatuje, ale wieczorny przelot sprawia, że nasuwa się chęć łączenia tych dwóch zjawisk. zobaczymy, mi się nie wydaje. inny kierunek, czas jednak odległy - to dla nas to jest ponad 15h, ale w kosmosie przy innych prędkościach ..., no zobaczymy. @trens tak gdzieś czytałem w "salonie" chyba, że w tym okręgu jest jakiś poligon i że to ćwiczenia są, a nie meteor. Max pewnie będzie więcej o tym wiedział więc z nim na prv możesz poplotkować o tym, chociaż wątpię, aby miał na to ochotę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.