mcmagik Opublikowano 11 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2016 @bori, to ten browar nieopodal C.H. Marino? Jeżeli to ten, to powiedziałbym, że piwo jest poprawne, ale d*py nie urywa Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że grzeszę pychą.. Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bori79 Opublikowano 12 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 Tak, to ten browar przy Marino, co do piwa to wiadomo jak jest, jednemu smakuje to drugiemu co innego. Pomóż mojej córce - 1% z podatku dla Oli. Wypełniając PIT wpisz w rubryki: KRS: 0000050135 CEL SZCZEGÓŁOWY: BORI Ola na Fecebooku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcmagik Opublikowano 12 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 @bori79, wiadomo - kwestia gustu Ale tam nie mają nic co by ich wyróżniło - ot zwykły pils, to co zaproponowałeś, do tego niby 11 a jakaś taka "wodnista" - do klasycznej, czeskiej 10 mu daleko Miłośnikom nieco nowszych smaków polecam Belgian Pale Ale z Browaru Hopkins Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że grzeszę pychą.. Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu Opublikowano 13 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 Dla poszukujących ciekawych browarów mam informację, że w Auchan w Łomiankach pod Warszawą jest wybór ciekawych piwek. Jest nawet moje ulubione Doctor Brew Sorachi Ace. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladcapierscieni Opublikowano 13 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 Na jesienne wieczory polecam piwo bernard chilli. Świetnie wygrzewa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodhistawa Opublikowano 13 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 Jeśli lubicie piwa pszeniczne, polecam ze szczerego serca Primator Weizenbier. Coś pysznego, drożdże wyraźnie wyczuwalne, ale nie nachalne, mocno zaznaczony smak banana i niesamowita pijalność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcmagik Opublikowano 14 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 Kormoran 1/100 - polecam na wieczory poprzedzające wyjazdy o świcie Mimo tylko 1% alko piwo smakuje jak piwo, nie jak jakieś radlery itp Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że grzeszę pychą.. Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cannot Opublikowano 14 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 Sopockie ciemne z beczki - niezapomniane przeżycia smakowe. Jeżeli ktoś ma informację czy można nabyć te piwo w butelce w jakimś sklepie proszę o informację. Nie wiesz w co zainwestować pieniądze ? Wejdź na DKW.pl i zobacz sprawdzone sposoby na zarabianie pieniędzy oraz jak zarabiać na grach ! Masz problemy finansowe i potrzebujesz gotówki?Ten portal finansowy pomoże Ci wybrnąć z problemów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin89 Opublikowano 14 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 Z typowych (mam na myśli %): - Piwo Świdnickie (dostępne na razie tylko w Świdnicy, ale pewnie niedługo zaczną być w innych miastach), regionalny mały browar z odtworzoną starą recepturą, ciemne, coś koło 4.5-5%, moim zdaniem bardzo dobre - Perła Niepasteryzowana - Zlatý Bažant (Złoty Bażant) - czeskie, dobre, w Tesco ostatnio kupowałem Z mocnych: - Żywiec Porter Z lekkich: -Karlsqull Radler (w Aldim dostępne) z lekkich smakowych najbardziej mi smakuje -Warka Radler Czarna porzeczka i limonka Darmowa porównywarka pożyczek online. Polecam także: zdjęcia Świdnica oraz pamiątki Świdnica - sklep online Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladcapierscieni Opublikowano 15 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Czy ktoś może próbował piwa "Alcoholica" z dopiskiem "Beer'em All"? Jestem ciekaw czy poza samą nazwą to piwko ma coś do zaoferowania ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bori79 Opublikowano 16 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 Kormoran 1/100 właśnie testuje, świetne, najlepsze jakie piłem z taką zawartością alkoholu Pomóż mojej córce - 1% z podatku dla Oli. Wypełniając PIT wpisz w rubryki: KRS: 0000050135 CEL SZCZEGÓŁOWY: BORI Ola na Fecebooku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkam Opublikowano 16 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 Z uwagi na obecną sytuację w serpach chyba dziś otworzę Imperium Prunum z Kormorana właśnie (tak na pocieszenie). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 24 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2016 A gdybyś miał polecić JEDNO, najlepsze piwo jakie piłeś? Mam małą uroczystość za dwa weekendy i chciałbym "błysnąć" oryginalnym i dobrym browarkiem Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu Opublikowano 27 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 Jeśli z lżejszych (6.2%) to Dr Brew Sorachi Ace, jeśli z mocniejszych (7.9%) to Birbant Imperial Citra. To drugie mocniejsze, ale nie ma opcji, żeby wyczuć w tym piwie alkohol. Jest naprawdę dobrze ukryty. Minusem jest cena, bo kosztuje około 11-12 PLN. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelos Opublikowano 18 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2016 Miałem kilku swoich faworytów ale zawsze wracałem do Żywca. Ostatnio porter mi przysmakował :-) Czasami skrobię coś na blogu o tematyce finansów osobistych, bankowości i wydarzeń ekonomicznych https://bankuje.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.