neox Opublikowano 29 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 To jakaś tragedia, napisałem zgłoszenie na Bugtracker, dostałem wymijającą odpowiedź i teraz od kilku dni cisza. Nie dajcie się naciągać... . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seogreen Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 @pzcjnr - to naprawdę problem dać info że grzebiecie coś w panelu?! Siadł mi i OmniPing i OmniFlash! Pisałeś wyraźnie wcześniej, że nie ruszacie nic ludziom przy instalacjach. Bankowo coś robicie, bo softy mam na dwóch różnych serwerach. W OmniPingu odpalenie install.php nic nie daje, ciągle jest błąd 1000, w OF: Unhandled Exception Message:reset() expects parameter 1 to be array, null given Nie wiem już jak to nazwać, mam w poważaniu update'y i inne obiecanki-cacanki, ale nie rozwalajcie i nie ruszajcie mi softu, za który zapłaciłem "lifetime" ! Może choć krótkie info, za ile to ruszy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawstaw Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 OmniCRM też nie działa... błąd 1000... Problemy z serwerem licencyjnym ? Dodatkowo bugtracker nie działa i przyjmuje tylko i wyłącznie płatne zgłoszenia... Przy dodawaniu zgłoszenia ze statusem normalne ( darmowe) pojawia się błąd : Nie posiadasz wystarczających środków na koncie! Doładuj konto kwotą 0 PLN. Formularz kontaktowy na stronie ( https://www.omnipanel.pl/contact ) także nie działa... Tragedia jednym słowem... Zobacz koniecznie Blog Doroty oraz pamiętaj że do gry w paintball będą Ci potrzebne kulki do paintballa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seogreen Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Odgrzebuję temat - drugi tydzień nie działa OmniFlash i OmniPing. Czy dostaniemy w końcu jakąś odpowiedź, co z tym będzie dalej? Zanim wypnę się na soft chciałbym wiedzieć na 100% czy wszystko w ogóle padło i mogę sobie pousuwać instalacje, za które zapłaciłem, a które nie działają (GRANDA), czy problemy są "przejściowe" i będzie w końcu jakieś oficjalne stanowisko, kiedy zacznie to działać z powrotem (mniejsza GRANDA). Dziękuję za uwagę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiek Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Przejściowe problemy zaczęły się 03 luty 2013 - 23:33 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlos83 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Tzn to nie tylko mi nie działa. Jakaś masakra że nawet projektów nie da się wyeksportować To jest moja mała stopka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Podziwiam Waszą cierpliwość... Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Finan Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Mam to g.......o od dłuższego czasu. Porzuccie wszelką nadzieję. Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merf Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 wystarczy przeanalizować ten wątek od momentu odkupienia stajni omni od poprzedniego właściciela. Odziwo jest że każdemu się wydawało że gorzej z supportem być nie może.. a jednak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
positive Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Ja już olałem OMNI i przeszedłem na Donka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tler Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Tak szczerze, to właścicielowi proponuję pomyśleć nad sprzedażą produktu jako freemium - czyli żeby z darmowego okrojonego softu była korzyść w dodatkowych modułach od użytkowników free lub dzięki nim liczyć na rozpowszechnienie softu; ewentualnie do tego pp. Z ciekawości zobaczę czy taki manewr uzdrowiłby nawet ten soft. Szablony do PrestaShop: https://presta-shop.pl Nowe szablony w Templatemonster: link Tani hosting: Hekko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buncol Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Jakie jest domyśle hasło do panelu ? Fotografia ślubna: www.marcindrechna.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.