lamcpp Opublikowano 31 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 Mam wielki problem, jak zabezpieczyć forum phpbb3 przed spamerami? próbowałem captcha, pytania nie pomagają proszę o pomoc, bo spamerzy spamują mi na potęgę Spolszczenie do katalogu Arfooo Directory i PA Baza 300 katalogów Arfooo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 31 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 Np w ten sposób: Zabezpieczanie serwisów przed wszechobecnym SPAMEM HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lamcpp Opublikowano 31 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 ???? Marketing jakiś? Spolszczenie do katalogu Arfooo Directory i PA Baza 300 katalogów Arfooo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 31 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 Nie marketing tylko sposób na zabezpieczenie forum i nie tylko... Sam piszesz, że nic nie pomaga HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ja1 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 Potwierdzam że Mion ma bardzo skuteczne sposoby na zabezpieczenie forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario1973 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 pytania nie pomagają albo masz naprawdę wielkie forum i jest kuszące dla spamerów, albo zadawałeś pytania typu : stolica Polski. W większości przeciętnych forów wystarczy dobrze dobrane pytanie. M Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane. >>>>> Informacje na stronie : Tani hosting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkaszka Opublikowano 31 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 Wyłącz możliwość dodawania linków, zarówno w profilu jak i postach, dobrze dobrane, zmieniane co pewien czas pytanie na które odpowiedź znają głównie Polacy i smam trochę zostanie ograniczony. udrażnianie kanalizacji Warszawa, pogotowie wentylacyjne Warszawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeki Opublikowano 31 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 ja dałem kilka dobrych pytań i nie ma bata żeby sie cokolwiek prześlizgnęło. Ale nie stolica Polski. Jak masz miejski pytaj o nazwisko bumistrza albo o przewodniczącego rady. Możesz też coś z błędem napisać i żeby ktoś poprawił. Innymi słowy wysil się i wymyśl coś czego nigdzie nie ma i co średnio rozgarnięty człowiek ogarnie w kilka chwil. Integracja Sensoryczna | Góra Kalwaria | Integracja Sensoryczna Piaseczno "Mam wielką łatwość w mówieniu innym co mają robić" - król Julian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 31 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 @Jak masz miejski pytaj o nazwisko bumistrza albo o przewodniczącego rady. Równie dobrze, może postawić forum na localhoście :] HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gutaj Opublikowano 1 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Zabroń pisania postów gościom Zainstaluj recapatcha (jest taka wtyczka na phpbb3) -Dodaj pytanie np 1+1 - Ewentualnie jeszcze zrób pole wypełniane z listy które jest obowiązkowe, np skąd trafileś na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 1 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 gutaj z całym szacunkiem ale ty co hibernowałeś przez 3 lata? To co napisałeś to najbardziej łatwe sposoby do złamania przez roboty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.