slaymer Opublikowano 27 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 Mając na uwadze wszelkie testy prywatnych, zamkniętych, bóg wie jakich grup precli/katalogów stwierdziłem, że trzeba przetestować publiczne, własnoręcznie harvestowane ok - bohaterowie dramatu: Domena - przechwycona kiedyś tam, zupełnie odmienna tematyka, jest zaindeksowana, jakies tam linki sprzed wieków ma. Na testowane wyrażenia nie występuje w pierwszej setce (ile razy bym f5 nie naciskał , teksty na niej to skopiowane informacje z wiki dotyczące jednego tematu (turystyka) Konkurencja - z pogranicza łatwej/średniej - jak test wypadnie korzystnie, zaatakujemy mocniejszych Linkowanie - przyłożenie będzie na bazę publicznych precli (kilkaset), linki nie będą wzmacniane, teksty do nich totalny spam po anglikańsku. Długość trwania testu - pewnie do bana co do udowodnienia - a tak jakoś mam wrażenie, że Ci co wieszczą o końcu publicznej bazy, to mają inne publiczne niż ja Zobaczym! Pozycjonowanie i tworzenie stron internetowych - urbancreative.pl, Z sukcesem szprzedaję Tynki Kabe w okolicach Grodziska Mazowieckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniec2 Opublikowano 1 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Ruszyło? Wynajem kamer GoPro 2 i GoPro 3 Moderowany katalog stron. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WebReklama Opublikowano 1 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 No ciekawie to się prezentuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozycjonerzy24 Opublikowano 1 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Ja publiczne bazy dalej stosuję, ale do wzmacniania wpisów...Tak to raczej jak twierdzi autor - Test do bana Zapraszam na stronę grupy pozycjonerzy24 gdzie realizujemy pozycjonowanie w wyszukiwarce Google Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hicarian Opublikowano 1 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Wszystko sie rozbija o to, jak użyjesz tej bazy do linkowania. Możesz otrzymać dwa diametralnie różne wyniki w średnim przedziale czasowym. Hicarian Ładowanie strony w 2 sekundy, polecam: Lh.pl . Test Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rissah Opublikowano 1 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Mam pytanie, może się wam wydać śmieszne, ale co oznacza harvestowanie? Spotkałem się z tym pojęciem wiele razy, z tego, co się zdążyłem zorientować, służy to do szybkiego zdobywania linków, ale na czym to polega dokładnie? SPD SZKOLENIA - certyfikowany kurs kadr online Kurs płac z zaświadczeniem MEN Porady prawne i prawo w pigułce - www.poradynacodzien.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gerdi Opublikowano 1 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 @Pozycjonerzy24 Szybciej dojdziesz preclami do TOP1 niż do bana. Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę. https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 1 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 @Pozycjonerzy24 Szybciej dojdziesz preclami do TOP1 niż do bana. Taka baza 500 precli łatwe frazy wybija ponad adwordsy a trudne wchodzą w topy. Problem z nimi jest taki, że znikają... i jeżeli tylko na tym opierasz pozycjonowanie to nie tędy droga "Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014 "Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zakręcony Opublikowano 1 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Mam pytanie... Nie do zdobywania linków, a do szukania miejsc gdzie można dodać linki. W wielkim skrócie jest to przeszukiwanie za pomoca jakiegos narzędzia/programu tego co wypluje nam wyszukiwarka po tym jak ten program/narzędzie zada jej pytanie. - Reklama - Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 1 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Mam pytanie... https://lmgtfy.com/?q=+co+oznacza+harvestowanie+site%3Awww.forum.optymalizacja.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gerdi Opublikowano 1 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 nie tędy droga Każdy pozycjoner swój pomysł ma, też harveścisz precle, to wiesz jak to wygląda. Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę. https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaymer Opublikowano 1 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Jutro powinno skończyć się dodawanie, bo trochę przerwy wynikłoa a) z upgradu bazy z większego niż przypuszczałem obciążenia VPS gscprarem i dodawarka mi siadała Pozycjonowanie i tworzenie stron internetowych - urbancreative.pl, Z sukcesem szprzedaję Tynki Kabe w okolicach Grodziska Mazowieckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaymer Opublikowano 4 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Ok, dodawanie zakończyło się na początku weekendu - jednak zmieniona została tematyka strony (na finanse, ale też łatwe/średnie), teksty na stronie solidniejsze, ale te wrzucone w dodaware dalej śmietnik. Dodało AA do 900 miejsc dziś/jutro zobaczy się ile siedzi w indeksie Pozycjonowanie i tworzenie stron internetowych - urbancreative.pl, Z sukcesem szprzedaję Tynki Kabe w okolicach Grodziska Mazowieckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stanleyek Opublikowano 4 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Błogosławieństwo jest następujące, że google zaindeksi link, i zanim zobaczy, że już go nie ma to troszkę czasu minie.. Kontakt: gg:7910861, PW Zapraszam do sklepu: Sterkowski.pl - Czapki i kapelusze na każdą głowę :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzys150 Opublikowano 4 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Jak choć trochę zróżnicowałeś frazy, to trochę w topie posiedzi. Bana nie będzie. Gdyby domena była nowa, to może filtra by złapała, ale tak to nie ma szans. Elektryczne ogrzewanie podłogowe https://elektrasklep.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.