Skocz do zawartości

Katalogowanie w płatnych katalogach - jaka oferta GSM do katalogowania?

djbit

Rekomendowane odpowiedzi

Czy korzystacie z oferty operatorów komórkowych na kartę katalogując strony, a może z jakiejść innej oferty.

Z tego co przeglądałem operatorzy poblokowali i bonusowej kwoty nie można przeznaczać na numery premium.

Co wychodzi najtaniej, z czego korzystacie?

Jaki operator daje obecnie największy bonus przy doładowaniu, który można przeznaczyć na SMSy do katalogów?

Koszt dodania sms-em jest (przynajmniej powinien być) wyższy niż przelewem bo z tego przykładowego smsa za 1,23 właściciel zarabia kilkadziesiąt groszy.

Nie wiem czemu nie możesz płacić przelewami, co jest korzystniejsze zarówno dla Ciebie jak i właściciela katalogu :)

Do niektórych lepszych katalogów jak np. katalog.gazeta.pl nie można płacić przelewem, tylko smsem, a koszt to 8zł.

Dodatkowo w większości przypadków przelew wychodzi drożej niż sms - dochodzi koszt przelewu w moim przypadku 1,23zł.

A wysyłanie smsów np z telefonu na kartę po wykupieniu jakiś promocyjnych doładowań jest o wiele tańsze i szybsze.

Kiedyś jeden z użytkowników forum radził mi zakup karty heyah bo była promocja + 100%.

Za 100zł miałeś 200zł i za tą kwotę można dodać dwa razy więcej stron.

Przelewem płacę jak kupuję multikody, ale do tej lepszej listy dodaje się pojedyńczo i taniej wychodziły sms.

Wiem, że przelew jest dobry dla właścicieli katalogów bo 97% lepsze niż 50% z smsów ;)

To masz słaby bank. Załóż konto w Alior Sync i będziesz miał przelewy za darmo, a z płatności w katalogach i za multikody dostaniesz 5% cashbacku (taka mała reklama).

BlackPress.pl - Automatyczna dodawarka do precli [Najtańsza na rynku - wystawiamy FV]

BlackPress.pl na forum PiO

Darmowa mieszarka synonimów

SMS'ysię nie opłacają. Lepiej kupić multikody. Tu masz małe zestawienie: Oferta wydawców katalogów na multikody

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Zalezy do jakich katalogów. SMSy stanowią pojedynczo niemalże 90% obrotów. Przelewami ludzi ekupują multikody lub wiele kodów bo wyjdzie taniej. NIkt nie zapłaci 200 zeta SMSem ;)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO oraz Google Ads dla wielu firm małych i dużych. 

Dokładnie, multikod to chyba najwygodniejsza forma.

Jednak autor wątku namyśli ma chyba te katalogi (autorskie skrypty), w których jedyna opcja jest kod sms (i to przeważnie nie tani).

W firmie używam osobiście Orange, pakiet "Internet na kartę". Wszystkie sms premium wysyłam z programu do zarządzania modemem Huawei 3G (szybko i wygodnie się pisze). Jednak tylko do wyjątkowych katalogów, oraz moich najlepszych stron. Przy katalogowaniu na bardzo dużą skalę taki model płatności jest nieopłacalny.

Rzetelne pozycjonowanie. Gwarantowane efekty.

Strategia "anty Panda & Penguin".

www.seoagent.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności