freelancer2010 Opublikowano 14 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 www.twierdzagier.pl Ocena w skali 1-6. Co można poprawić? Co jest fajne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karmel Opublikowano 15 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 Nie ukrywam... do bani, chyba, że coś mi się źle wyświetla. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbupbu Opublikowano 16 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 sądząc po domenie myślałem że to stronka z grami flash, dopiero po jakiejś minucie na stronie troche zajarzyłem oco kaman, troche bez sensu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 16 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 poczytaj w tym dziale https://www.forum.optymalizacja.com/topic/167031-wypasione-serwery-dedykowane/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TRENS Opublikowano 16 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 2, na zachęte. Linkuj dalej i nie pier*ol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D_S Opublikowano 16 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 A gdzie te "serwery" sławetne? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motaba Opublikowano 16 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 no nie wiem mnie się podobają serwery domy szkieletowe budowa domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cossack Opublikowano 16 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 Wysuwany slider "Nowości" nachodzi Ci na slider facebooka, przez co utrudnia do niego dostęp (przynajmniej jest tak na Firefoxie). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuli Opublikowano 16 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 Ty sie chyba pozycjonowaniem na oferii zajmujesz, co nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ja1 Opublikowano 16 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 Jak dla mnie do niczego, na pierwszy rzut oka nie nawet wiem czego dotyczy ta stronka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matw Opublikowano 19 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 Wolno się ładuje, po wejściu brakuje treści tylko.... obrazek klawiatury Programista WWW - blog Najśmieszniejsze obrazki z dziećmi i rodzicami! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Improwizuje Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Poczytajcie opinie na oferii o twierdzy gier. Właśnie dotarłem do nich przez google. Ogólnie nikt nie poleca tak samo jak ja nie poleciłbym tego designu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sasza Opublikowano 12 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 1. Rozbuduj kategorie 2. Dodaj więcej towaru 3. fota z tibi na całej stronie głównej? jaja sobie robisz? jak Ty chcesz cokolwiek sprzedać? 4. Popraw meta tagi - tytuł za długi z upchanymi słowami kluczowymi 5. "dodaj do ulubionych" dodaje stronę z krzaczkami 6. Zakładka "kontakt" bez danych kontaktowych nie wzbudza zaufania 7. Wogóle cały ten sklep nie wzbudza zaufania, ja nic bym nie kupił Jak dodajesz coś do oceny to szanuj nas czas i chwal się stroną naprawdę "dopieszczoną", bo to mi wygląda na stronę w budowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.