Skocz do zawartości

Update Pandy (listopadowy)

Analityk Internetowy

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

ano - banan = ban :)

dla Mnie żadna strata bo już nie rankowało i bym nie przełużał ale kilka domen było fajnych :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO oraz Google Ads dla wielu firm małych i dużych. 

@zgred: Nie ma chyba reguły, ponieważ mam trochę zaplecza różnej jakości i nie mu się takiego wielkiego nie stało. Wszystko stoi jak stało, nic nie dostało kopa w dół, czy górę, wszystkie indexy na miejscu, a kombinacje z linkami site-wide i no-site-wide odchodziły.21-22 były skoki stron klientów, ale wróciło.

pozycjonowanie stron www z Brandbay

ok 95 może 98% zaplecza - ale i tak sżło do likwidacji :)

co ciekawe wszystko pod SWLe przeżyło i ma się coraz lepiej :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO oraz Google Ads dla wielu firm małych i dużych. 

nie sądzę... za duży rozrzut tematyczny, hostingowy - ale kto wie...

Mnie to nawet nie przeszkadza... nie rankowało od dawna więc tylko pomógł (jeśli to po*******l w obecności podpierdalanego) :)

Nie wiem ile miałeś tych stron. Ale zakłądam, że trochę ich było. Może błędnie. Ale jeżeli trochę było i zadziałał by algorytm, to chyba mielibysmy kolejny temat z wieloma postami ile to stron poleciało naszym userom ;)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

@zgred czy teksty na tych stronach pochodziły z synonimów oraz czy jeden tekst wykorzystywałeś np. w ciągu jednego dnia na wszystkich lub dużej ilości stron?

Ostatnio pożegnałem 450 domen, na których przygotowałem strony raptem pod kilka stron pozycjonowanych(liknki sitewide) . Tak się zastanawiam, czy to możliwe,aby Google było jednak w stanie rozpoznać,ze tekst pochodzi z synonimów ?

Rozpatrywałem fakt,ze podpierdzieliła mnie konkurencja,ale dziwne było to,ze wiele domen było zwyczajnie domenami świeżymi jeszcze z niewielką ilością backlink, ale już z PR. Na wielu zbanowanych domenach nie było nawet linków do stron pozycjonowanych..

różnie: stałe , mieszane, stałe i mieszane ...

eee tam szkoda rozpamiętywać :)

@zgred czy teksty na tych stronach pochodziły z synonimów oraz czy jeden tekst wykorzystywałeś np. w ciągu jednego dnia na wszystkich lub dużej ilości stron?

Ostatnio pożegnałem 450 domen, na których przygotowałem strony raptem pod kilka stron pozycjonowanych(liknki sitewide) . Tak się zastanawiam, czy to możliwe,aby Google było jednak w stanie rozpoznać,ze tekst pochodzi z synonimów ?

Rozpatrywałem fakt,ze podpierdzieliła mnie konkurencja,ale dziwne było to,ze wiele domen było zwyczajnie domenami świeżymi jeszcze z niewielką ilością backlink, ale już z PR. Na wielu zbanowanych domenach nie było nawet linków do stron pozycjonowanych..

Jesli na swieza domene wrzucasz od razu linki to bardzo mozliwe ze szybko sie z nimi pozegnales.

Napisales jednak ze w niektorych przypadkach nie bylo linka wychodzacego?

Moze DC ? te same kategorie, posty etc ? Nie to bylo powodem ?

"JAKOŚĆ PAMIĘTA SIĘ O WIELE DŁUŻEJ NIŻ CENĘ."

https://devdoit.pl

A w ogóle to się coś dzieje, bo nie zauważyłem? :D

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności