Skocz do zawartości

FiKaS

Rekomendowane odpowiedzi

Witam :)

Ostatnio parę osób zarzuciło mi, że rzekomo w branży seo ostatnio zajmuję się wyłącznie seobibami i alkomaratonami :)

Zatem postanowiłem przeprowadzić test mocy Precli kulfiego (tak, tak, tego z bannerka na pio po prawej stronie) - mastablasta

Szczegóły testu opublikowałem na swoim blogu, o tutaj : https://www.blog.fikas.pl/pozycjonowanie-stron/test-mocy-mastablasta/

O wynikach poinformuję na blogu oraz pio :)

Pytania, sugestie?

Pozdrawiam!

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Są już jakieś skoki pozycji? Testowałem mniejsze paczki i spełniały swoją rolę, ciekaw jestem efektu całości:) Coś czuję, że polecą kolejne zamówienia:)

Kiedy to nic zaskakującego - świeże linki = świeże mięsko dla algorytmu. Case do sprawdzenia - ile czasu będzie trwał pozytywny efekt ?

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO oraz Google Ads dla wielu firm małych i dużych. 

Paweł wierzę Ci bo tez mam takie pytania :P "a ten od morza to pomaga?" :P

@Fikas: czyli do pierwszej wizyty SQT ;)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO oraz Google Ads dla wielu firm małych i dużych. 

Świetny test. Przy okazji obalasz mit dodawania po kilka linków dziennie. Często się czyta na forum opinie typu: "dodawać do max 5 katalogów dziennie". Ty dowaliłeś do niepozycjonowanej wcześniej domeny 2250 linków (750x3) i dostałeś niesamowitego kopa do przodu - 34% fraz odrazu wskoczyło do top10. :)

Jeśli coś rzeczywiście działa długoterminowo, to się tego nieupublicznia, bo po co sobie robić więcej pracy...;)

Ekspercikredyty.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Leasingmarket.pl - gdy masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności