zeki Opublikowano 3 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 Niemiecki rząd przyjął projekt ustawy, która która będzie nakładać na Google i inne wyszukiwarki opłaty za cytowanie zawartości stron internetowych! https://korwin-mikke.pl/europa/zobacz/merkel_idzie_na_wojne_z_wolnoscia_internetu/64464? Ja sobie tego nie wyobrażam... Integracja Sensoryczna | Góra Kalwaria | Integracja Sensoryczna Piaseczno "Mam wielką łatwość w mówieniu innym co mają robić" - król Julian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robbieriviera Opublikowano 3 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 Ja już o tym pisałem, Google będzie Ci kazało zweryfikować stronę w Google Webmaster Tools, gdzie akceptując warunki zgodzisz się na publikowanie treści swojej strony w serpach. Nie zweryfikujesz swojej strony, wyleci z indeksu. G chce w ten sposób walczyć z zapleczami, spamami i wszelkimi badziewiami "bez właściciela" - wszystko w celu zapewnienia jak najlepszych wyników wyszukiwania w historii Ekspercikredyty.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Leasingmarket.pl - gdy masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kayman Opublikowano 3 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 ja to zrozumiałem tak ja publikuje -> google pokazuje -> rząd bierze kasę zaje... Mapy, plany, schematy, zdjęcia czyli typowe oraz nietypowe wykorzystanie LeafLet.js Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siati Opublikowano 3 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 Spoko, następnym etapem będzie nałożenie na Google nakazu pobierania opłaty przy dodawaniu strony do wyszukiwarki. Powiedźmy skromne 1.5$ za podstronę Dodatkowo żeby zmniejszyć szarą strefę, Google będzie musiało założyć kasy fiskalne. Sprzedam domenę rządową 10latwue.pl aukcja na allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerbant Opublikowano 3 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 ja to zrozumiałem tak ja publikuje -> google pokazuje -> rząd bierze kasę zaje... ja to raczej widzę tak : ja publikuje -> google wyświetla ( i zarabia)-> dzieli się ze mną .... Jak nie chce sie dzielić to niech wypierd**** ze wszystkim łącznie ze swoimi wszystkimi robotami i gó**o mnie obchodzi co jak gdzie mam wpisywać w robots.txt czy follow czy srollow ... Moja fotografia kulinarna Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana W Gdańsku też mamy strzelnicę "Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 3 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 ja to widzę tak: tak jak napisał Robbieriviera niestety będzie ---> google wyswietla i zarabia. Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yukatan Opublikowano 3 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 Ja bym wprowadził specjalny podatek od działalności wyszukiwarek w danym kraju.Wtedy tego nie ominą.Google chcesz działać na danym rynku płać. Chinczykom płacą podobno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Seo Opublikowano 3 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 Google chcesz działać na danym rynku płać. Chinczykom płacą podobno. Google uciekło z chin... Wyszukiwarka Baidu im dokopała... CPM Leader - Najlepsze Reklamy CPM w internecie... AdFreestyle - Najlepsze Reklamy CPC w internecie... CPM Fun - Najlepiej płatne Reklamy CPM w internecie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yukatan Opublikowano 3 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 Niestety ludzie,politycy do google podchodzą tak jak Polski rząd do Usa widać azjaci są mądrzejsi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerbant Opublikowano 3 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 Moja fotografia kulinarna Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana W Gdańsku też mamy strzelnicę "Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Herkules Opublikowano 3 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 Powinienem czuć się zdegustowany powyższą ilustracją, ale jakoś z wiekiem nie jestem sama prawda Najlepsze i najtańsze linki z katalogów i nie tylko, zapraszam tutaj Jeśli linkowanie to tylko ze mną - Zajrzyj Tutaj - Taniej więcej i lepiej nikt ci nie ogarnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yukatan Opublikowano 3 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 Świetna ilustracja beer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeki Opublikowano 3 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 Beer dosadnie ale zgodnie z rzeczywistością... Jak to JKM gada raz na 4 lata my niewolnicy możemy sobie wybrać pana. A i to w ograniczonym zakresie Integracja Sensoryczna | Góra Kalwaria | Integracja Sensoryczna Piaseczno "Mam wielką łatwość w mówieniu innym co mają robić" - król Julian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RiT Opublikowano 3 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 Beer dosadnie ale zgodnie z rzeczywistością... Jak to JKM gada raz na 4 lata my niewolnicy możemy sobie wybrać pana. A i to w ograniczonym zakresie W naszym pięknym kraju i ten wybór staje się coraz trudniejszy, w świetle nieudolnych rządów ludzi pozbawionych skrupułów. Z każdymi nowymi wyborami zaczynam się zastanawić czy w 40 mln kraju, nie ma garstki ludzi którym chciałoby się zrobić choć trochę porządku w tym burde.....u co nazywamy go sejmem. Blog o optymalizacji i projektowaniu stron internetowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trotyl Opublikowano 3 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 e: Nie chcę oftopować ale brak odpowiednich ludzi we władzach to wynik systemu wyborczego. A dzisiejsi politycy nie zmienią ordynacji bo nie podcina się gałęzi na której się siedzi. Polecam pankowy kawałek sprzed 20 lat który niewiele stracił na aktualności: https://wojtasex.wrzuta.pl/audio/8j2AFBi0fFC/zielone_zabki_-_polityka nihil fit sine causa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.