ArTh00r Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Witam serdecznie, wszyscy doskonale wiemy, że BL który trafia do naszej strony i pochodzi ze strony, która posiada podobną tematykę jest bardziej wartościowy niż link z innej branży. Oczywiście jeżeli bierzemy pod uwagę taką samą moc obu stron. Lecz chciałbym się od was dowiedzieć skąd pozyskać tematyczne linki, które podchodzą pod kategorię turystyka? W googlach wpisywałem takie hasła jak: "forum turystyczne" - założyłem na tych forach konta, ustawiłem sygnatury oraz czasami się wypowiadam "blog turystyczny" - od czasu do czasu dodam jakiś komentarz z ukrytym anchorem "katalog turystyczny" dodałem do wszystkich możliwych katalogów turystycznych Co jeszcze polecicie aby pozyskać wartościowe tematyczne linki z turystycznych stron? Oczywiście, nie biorę pod uwagę olbrzymich kosztów z umieszczenia linku na jakimś portalu turystycznym typu eholiday.pl lub fajnewczasy.pl bo to są bardzo duże pieniądze. Chyba i tak w grę wchodzi tylko adtaily. Pozdrawiam Artur Najnowocześniejszy Hotel Nad Morzem Grand Lubicz 5*Apartamenty w Ustce tylko w pensjonacie Villa Wenel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubri Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Może wymiana linków w stopce? Popytaj się Administratorów tych serwisów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lilavati Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Zrob zaplecze. Chocby na blogach typu wordpress.com czy blog.onet/interia.pl Poza tym mozesz linkowac z innych zrodel niz "tematyczne". PiO jest przewaznie o pozycjonowaniu, a jednak ludzie linkuja w stopkach swoje strony o zupelnie innej tematyce. https://fabrykartka.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barti4 Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 A może dodaj swoją witrynę do miejsc z ofertami turystycznymi? Oglądaj msze w Internecie kompletnie za darmo bez wychodzenia z domu. Kompleksowy audyt UX stron internetowych | Optymalizacja ścieżek zakupowych | Poprawa użyteczności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArTh00r Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Wszystkie powyższe rzeczy już wykorzystałem w praktyce Liczę na to, że ktoś jeszcze poda jakiś pomysł, na który nie wpadłem albo nie wyczytałem na forum Najnowocześniejszy Hotel Nad Morzem Grand Lubicz 5*Apartamenty w Ustce tylko w pensjonacie Villa Wenel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iman7 Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Załóż bloga, typowego dla ludzi. Porób zdjęcia, opisuj różne wypady czy miejsca, aktualizuj go często. Powymieniaj się linkami z innymi blogami turystycznymi. Jak nabierze mocy możesz sobie podlinkować stronę. Sytuacje możesz powtarzać do woli... ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomierc Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Linki ze stopki nie są nic warte. Najlepiej z preseli i wpisów na stronach o danym temacie. Więcej niż informacje ToTemat oraz Polskie Forum GlosObywateli - dołącz do społeczności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fahofiec Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Można też tanio zakupić takie linki np. w popularnych ostatnio serwisach-bazach noclegowych Bardzo płatny katalog stron oparty na WordPressie. Naukowo o kulturystyce i fitness w serwisie FitnessLab.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ear Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Prolink, przy umiejętnym korzystaniu z wyszukiwarki można sobie znaleźć tanie podstrony z dobrym PR. babij.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerbant Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Kombinujecie jak konie pod górkę - robisz tak : zapraszasz parę ładnych modelek - robisz sesje na plaży w pokojach w ogródku przy grillu (laseczki of kors toples) - dajesz foty na stronę i masz linkowanie "naturalne" . Oczywiście biali rycerze i tak będą twierdzić , że linki kupione za cycki i że nieekologiczne ... Moja fotografia kulinarna Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana W Gdańsku też mamy strzelnicę "Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ear Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 @up, idealna definicja "content is king" babij.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 W googlach wpisywałem takie hasła jak: "forum turystyczne" - założyłem na tych forach konta, ustawiłem sygnatury oraz czasami się wypowiadam "blog turystyczny" - od czasu do czasu dodam jakiś komentarz z ukrytym anchorem "katalog turystyczny" dodałem do wszystkich możliwych katalogów turystycznych W ten sposób wyszukiwałeś stron typowo turystycznych. Pominąłeś całą masę witryn ogólnotematycznych, na których przewija się temat turystyki. Możesz przeszukać darmowe platformy blogowe z miejscem na komentarz z linkiem: https://www.google.pl/search?q=site%3Ablox.pl+"Ustka" Fora dyskusyjne: https://www.google.pl/#hl=pl&output=search&sclient=psy-ab&q="Powered+by+phpBB"+intitle:ustka itd. IF.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yukatan Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Szukaj stron z frazami w adresie url , w tematach strony , w H1. Szukaj profili, fanpejdżów pod daną tematykę w social mediach. Bookmarki np. Delicious itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArTh00r Opublikowano 1 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 Beerbant pomysł trafiony w 100% Tylko nie wiem jak moja kobieta zareagowałaby na to ... Chyba, że wysłałbym ją na wczasy, a w międzyczasie zorganizowałbym małe show Wracając do tematu, dzięki za podpowiedź Sebastian i Yukatan, jutro coś będę szperał w googlach Najnowocześniejszy Hotel Nad Morzem Grand Lubicz 5*Apartamenty w Ustce tylko w pensjonacie Villa Wenel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinewg Opublikowano 1 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 Nie zawsze trzeba pozyskiwać linki z głównych stron portali typu wp.pl czy onet.pl w celu wypozycjonowania strony news.ciekawy.abc.com.pl, bo rzeczywiście jest to nieopłacalne. Swojego czasu pisałem do właścicieli wielu portali (portalików ) i dość spora część z nich była zainteresowana wymianą linków, trzeba tylko mieć coś ciekawego do zaoferowania. Gdy zgłaszał się ktoś do mnie, to niekiedy wymiana odbywała się na zasadzie barteru - np. zaproszenie na weekend lub zniżka na pobyt wakacyjny za linka Dodaj swoją firmę do Katalog firm - https://otofirmy.pl | W tym seo katalog -u nie może zabraknąć Twojej strony - https://seokatalog.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.