czif Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Pracownicy google ocieplają swój wizerunek Pierwszy był Mat https://plus.google....sts/ePv4iimnwbb Pomysł szefa podchwycił Kaspar https://plus.google....sts/aF6bsSPAmrb Czyżby prezesi innych Korporacji zaczęli postrzegać aktualizację Google jako źle przeprowadzony projekt. Ciekawe co Mat z Kasparem powiedzą na rozmowie kwalifikacyjnej jak dostaną pytanie o rok 2012. czif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy-100 Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Zeszli na Psy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Seo Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Kaspar kupił psa tropiącego... Może spam wyniucha... Bo sam nie może znaleźć... CPM Leader - Najlepsze Reklamy CPM w internecie... AdFreestyle - Najlepsze Reklamy CPC w internecie... CPM Fun - Najlepiej płatne Reklamy CPM w internecie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seonerd Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Polecenie wykonania słitfoci na bank poszło z wyższego szczebla. dobre ziółka nie są złe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darq Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Cutt's się wzoruje na prezesie Kaczyńskim i też się chwali swoim kocurem Ciekawe czy także mieszka z mamą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sting2005 Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Jak się nie ma przyjaciół wśród ludzi to trzeba sobie pieska kupić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dywyn Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Pies najlepszym przyjacielem człowieka. Tylko, że wymaga opieki i wyrzeczeń. Ciekawe czy Guglarz będzie dobrym właścicielem. Treningi WattUp.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Seo Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Jak Guglarz będzie podchodził do psa jak do webmasterów... To niestety obawiam się iż pies zdechnie... CPM Leader - Najlepsze Reklamy CPM w internecie... AdFreestyle - Najlepsze Reklamy CPC w internecie... CPM Fun - Najlepiej płatne Reklamy CPM w internecie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iman7 Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 To jest ostrzeżenie, następny algo nazywał się będzie "pussycat", a jeszcze następny "doggy" . ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Razjer Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Coś kiepsko w tym google płacą, kaspar nieogolony wygląda jakby tydzień w karcerze go trzymali Albo źle zrozumiał pojęcie męski zarost --------------Dno jest wtedy,kiedy nie ma juz nawet mułu.-------------------- Turystyka na sprzedaż , Podróże małe i duże, Egipt, Turcja, Tunezja, Chorwacja... Poszukuję zatrudnienia. Będzie bez linka a co poezjapozycjonowania(kropka)blogspot(kropka)com NEW!!! - Blask Serpów (Prolog) W przygotowaniu: Chapter 1 - Blask Serpów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerbant Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 To są jak najbardziej słuszne działania pijarowe - ostatnie zwierzątka made in google okazały się, jak nie chore to dziobiące kogo popadnie dookoła tak więc przyszła kolej na pokazanie "ludzkiego" oblicza korporacji czyli: mamy też i inne zwierzątka i popaczta jak je przytulamy i hołubimy PS mój Myszkin (chyba najstarszy kocur w PL - lat 24, właśnie wpieprza mi się na lapka w trakcie pisania) Moja fotografia kulinarna Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana W Gdańsku też mamy strzelnicę "Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G.Prawda Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Zabiegi piarowe na niewiele się zadzą, jak z drugiej strony idzie przeciwne działanie, przecież ludzie nie są ślepi i głupi. W sumie tak sobie myślę "metafizycznie" poza tematem - będąc na studiach miałem na takiego profesora - straszna menda była, wszystkich terroryzował, ludzie się bali zajęć, co do egazminowania to zdawalność była znikoma i bez mrugnięcia okiem wyrzucał ludzi ze studiów. Przy czym co chwilę nękały go jakieś problemy zdrowotne i choroby (nie wiem czy jeszcze żyje), i tak sobie pomyślałem, że może ta zbiorowa nienawiść jaką dażyło go na prawdę wielu studentów (przypuszczam w tysiącach) w jakiś dziwny sposób skupiała się na nim w postaci tej negatywnej energii. Po co o tym piszę, ciekawi mnie trochę jak oni w sumie pokazują się jako konkretne osoby i są utożsamiani ze wszystkim złem z Google, chociaż pewnie nie oni za to odpowiadają, ale teraz złość i nienawiść tysięcy webmasterów na całym świecie kierowana jest w ich kierunku... Może to głupoty, ale jest to temat nieznany i niezbadany. Profil Blogger Strona domowa ranking blogspot.com. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerbant Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Ja bym był raczej za tym aby odróżniać "człowieka" od "pracownika" - myślę, że prywatnie są to osoby bardzo fajne - niestety taka fucha jaką mają powoduje taki a nie inny do nich stosunek - w korporacji jak i w partii - człowiek nie może mieć własnego zdania bo inaczej wylatuje na zbity pysk. PS moja belferka od matmy była straszną zołzą i co roku raczyła mnie poprawką a raz zrobiła ze mnie "spadochroniarza" - na maturze dała mi 3 pomimo zrobionych wszystkich 3ch zadań z opisem i dwóch dodatkowych - umotywowała to "za całokształt" jednak teraz jest najmilej wspominaną przeze mnie "belferką" ... Moja fotografia kulinarna Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana W Gdańsku też mamy strzelnicę "Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czif Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Mat i Kaspar są pracownikami pierwszej linii i niestety są buforem zbierającym baty za politykę prowadzoną przez Google. Najgorsze dla nich jest to że praktycznie nie mogą się merytorycznie bronić i tłumaczyć dlaczego ktoś dostał filtra lub stracił pozycje. Ciężka robota czif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
entropia Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 a kocia kołyska to przypadek, zbieg okoliczności w wykonaniu foto-profi czy Beer lubi skatować się po prostu Vonnegut'em ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.