freestyper Opublikowano 8 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 W końcu historyczny sukces siatkarzy w Lidze Światowe. Piłkarze patrzcie jak to się robi ! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Razjer Opublikowano 8 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 Gratki dla Naszych siatkarzy, czekam aż się skończą te jeb.... reklamy aby obejrzeć ceremonię. --------------Dno jest wtedy,kiedy nie ma juz nawet mułu.-------------------- Turystyka na sprzedaż , Podróże małe i duże, Egipt, Turcja, Tunezja, Chorwacja... Poszukuję zatrudnienia. Będzie bez linka a co poezjapozycjonowania(kropka)blogspot(kropka)com NEW!!! - Blask Serpów (Prolog) W przygotowaniu: Chapter 1 - Blask Serpów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerbant Opublikowano 8 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 Uprzedziłeś mnie - Siata górą !!!! Bez zmarnowania kilkuset milionów złotych, bez przekrętów bez zbytniego brandzlowania się no i bez wygórowanych w stosunku do własnych umiejętności żądań finansowych jednak można być najlepszym na świecie . Piłka s-skopana niech się chowa ... Moja fotografia kulinarna Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana W Gdańsku też mamy strzelnicę "Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motaba Opublikowano 8 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 no to mamy medal !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! no to mamy medal !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! domy szkieletowe budowa domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gimlak Opublikowano 8 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 szczypiorniak? https://ostry-sklep.pl | https://scyzoryki.pl | https://dobrenoze.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motaba Opublikowano 8 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 no to mamy medal !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! domy szkieletowe budowa domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerbant Opublikowano 8 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 szczypiorniak? Emocje wzięły górę Moja fotografia kulinarna Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana W Gdańsku też mamy strzelnicę "Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piomoo Opublikowano 8 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 super mecz! wywóz gruzu - dla tych co remontują.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerbant Opublikowano 8 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 Polacy wymietli w nagrodach indywidualnych Można by rzec, że polski zespół "zmasakrował" inne zespoły Moja fotografia kulinarna Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana W Gdańsku też mamy strzelnicę "Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soprano Opublikowano 8 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 Brawo Grzegorz Lato! Zaraz, co ja bredzę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freestyper Opublikowano 8 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 1 000 000 $ Fajna sumka ! Należy się chłopakom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinewg Opublikowano 8 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 BRAWOOOOO!!! Piękny mecz!!! Dodaj swoją firmę do Katalog firm - https://otofirmy.pl | W tym seo katalog -u nie może zabraknąć Twojej strony - https://seokatalog.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iran Opublikowano 8 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 Siata jest super, a Polska co raz widoczniejsza jest w sporcie na świecie A tak w ogóle to ciesze się podwójnie - USA Reklama w internecie - baza firm - katalog firm + seomaster script Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intruder2600 Opublikowano 8 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 Super, oglądałem mecz i strasznie się cieszę. Młody, zgrany ambitny i skromny zespół pokazał światu co potrafi Smuda jak i każdy inny piłkarzyk dostał więcej kasy za Euro niż cała reprezentacja siatki, wstydzić się teraz powinni. Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawus Opublikowano 8 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 intruder2600, Bo czasami jest tak, a może i za często, że kasa jest nie tam gdzie powinna, ale tam gdzie jakiś działacz wrzuci. Przykład mam z mojego miasta, dziewczyny miały grać od nowego sezonu w Superlidze w ręczną, niestety, pomimo że prywatne firmy wyłożyły kase, to starosta powiatowy już taki chętny nie był aby zabezpieczyć budżet, więc w naszym mieście nie będzie Superligi, choć hala sportowa na każdym meczu pełna, a klub poza zespołem seniorek szkoli i juniorki, młodziki i dzieci. Pozostaje pogratulować Szczecinowi mądrzejszych ludzi w zarządzie miasta który na wstęp wyciągnął 700 k. zł. i to oni będą mieć przez najbliższy rok fajną promocje. A o Olkuszu nadal spora część narodu nawet nie będzie wiedziała gdzie leży. Najlepszy Tani hosting na Twoją www.Bierz co potrzebujesz Hosting skrojony na miarę. Ponad 500 adresów IP do wyboru do koloru konta www od 19zł. brutto rocznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.