cinmar Opublikowano 23 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 Mi też się pobierały właśnie zamiast wyświetlić/wykonać pliki PHP.index.php a ja myśłalem że to FF 14 takie jaja odwala bo od update mam same problemy z tym czymś, nawet przelewu nie można wysłać bo ing się sypie przy wysyłaniu przelewu - dramat "Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce" - Cyberfolks kod rabatowy -25% | Seohost kod rabatowy -40% | nazwa.pl kod rabatowy #reklama #link_sponsorowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sniver Opublikowano 24 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 Dokładnie to samo miałem na wszelki wypadek proponuję pozmieniać hasła do bazy pliki PHP dało się pobrać, a w IPB przecież plik z hasłami jak sie nie myle jest w pliku conf_global.php... ..:: Strony WWW ::....:: Nowe technologie ::....:: Hurtownie ::....:: Reszte znajdziesz w google.pl ::.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jehowy Opublikowano 24 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 przekierowuje was od razu na /unread/ ? mi niestety wszedzie idzie do pierwszego postu i jest to wielce uciazliwe :/ Kody -25% na hosting w biznes-host.pl @mcmagik ~ maszyna jest tak głupia, jak jej użytkownik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xemix Opublikowano 24 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 Mi też, po ostatnim, wczorajszym padzie to zjawisko zaobserwowałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darq Opublikowano 24 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 Potwierdzam - idzie do pierwszej strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ear Opublikowano 25 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 Podczas edycji sygnaturki info wprowadza w błąd Twoja sygnaturka może zawierać: • Dowolna ilość obrazków • Obrazy o dowolnych rozmiarach • Dowolna ilość linków • Dowolna ilość linii babij.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sindirus Opublikowano 25 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 Mulenie swoją drogą - forum wyświetla jako nieprzeczytane te tematy, do których przed chwilą zaglądałem lub działy, w których wszystkie nowe tematy (od poprzedniej wizyty/zaznaczenia "oznacz wszystkie jako przeczytane") zostały przeczytane. Konto współdzielone. Kup teksty przez GT i z fakturą VAT. Potrzebujesz tekstów? Pisz na PW albo zajrzyj, a na pewno coś wymyślimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu Opublikowano 25 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 Co tu dużo mówić - upgrade porażka. Trzeba było zostawić PiO w starej wersji i każdy byłby szczęśliwy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ttah Opublikowano 26 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Od pewnego czasu dostaję jakby krótkotrwałe (kilkadziesiat minut) bany na IP. Wystarczy, że otworzę kilka wątków na raz (a zawsze tak robię na każdym forum, po prostu klikam kółkiem kilka, rzadziej kilkanaście wątków, które mnie interesują, każdy z nich otwiera się w tle na osobnej karcie i potem je po kolei czytam) i często po chwili mam same timeouty do forum.optymalizacja.com. Jest to strasznie upierdliwe, szczególnie jak piszę odpowiedź do uprzednio otwartego wątku na osobnej karcie przeglądarki, po czym okazuje się, że szlag ją trafia. Czy to wina mojego dostawcy internetu tudzież jego sprzętu (Neostrada + Livebox 2), czy to jednak zabezpieczenia forum przed floodem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
13wally Opublikowano 28 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2012 A ja podziwiam właśnie godziny, o jakich Wy tu piszecie... 6.54 i 6.12 i 4.50 nie wspominając - Panowie, toż to jest barbarzyńska pora:) Mi też się forum podoba. (refleks?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kraszul Opublikowano 29 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 A ja dodam ze po zmianie wyglądu forum lepiej mi się czyta i częściej tutaj wpadam ot to. PS. temat Google robi porządki the best ! Życia nie mierzymy ilością oddechów, lecz tylko tymi, które zaparły dech w piersi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xemix Opublikowano 29 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 Błędy z nieprzeczytanymi wątkami to jakaś masakra... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiek Opublikowano 29 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 Dokładnie. Już 3 razy czytałem dziś te same posty w dziale "Narzędzia" Po za tym mam wrażenie, że do każdej przeglądarki(czyt. różne sesje) mam inne posty nieprzeczytane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OceanFire Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 https://www.forum.optymalizacja.com/mimowszystko.html Niektórzy mówią, że dobry programista django jest na wagę złota. Zapraszam Cię na mój blog prawiący o informatyce. Najlepsze suchary w sieci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darq Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Czy tylko mnie co chwilę wylogowuje? Sytuacja trwa od kilku dni - wcześniej było OK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.