shpyo Opublikowano 10 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 Po kliknięciu w "zaloguj" na głównej nic się nie dzieje. Dopiero po wejściu w jakiś dział zadziałało poprawnie. blog o apple | highlab.pl - blog technologiczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu Opublikowano 10 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 A może jakaś ankieta odnośnie możliwości powrotu do poprzedniego PiO? Kilka tematów poszłoby się walić, ale to mały koszt bezcennego powrotu do sprawnej wersji forum PiO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zakręcony Opublikowano 10 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 Pisali już, że nie ma takiej mozliwości. - Reklama - Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu Opublikowano 10 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 Nawet z backupu? Super... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr.k Opublikowano 10 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 Zmiany były wprowadzone z jakiegoś powodu i w jakimś celu. Zapewne nie po to aby po kilku dniach przywracać starą wersję. Jest ok, trzeba iść do przodu a nie się cofać... Pozdrawiam, Piotr K. Zobacz eleganckie szablony dla swojej strony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jez Opublikowano 10 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 Jeszcze jedna rzecz IMO do poprawy - na listingu tematów (główna, lub w dziale/poddziale), klikając na temat, zawsze tytuł linkował do ostatniego nieprzeczytanego postu (obecnie: /unread/). Było to bardzo, bardzo wygodne - obecnie klikasz każdorazowo na pierwszą stronę tematu i dopiero stąd przewijasz na ostatnią stronę (a nie zawsze ostatnia strona tematu zawiera pierwszy nieprzeczytany post). Przemyśl Michał przywrócenie linkowania do /unread/. Ta gwiazdka/kropka na liście (już w dziale, nie na głównej) po lewej, jest mało intuicyjna. Pozdrawiam, J. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soprano Opublikowano 11 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2012 @shpyo, mam to samo. - Po wejściu na forum przycisk "zaloguj się" nie działa. Idę w zakład że to przez ta chmurkę w tematach, która też nie działa. - Po wciśnięciu "zaloguj się" baner AZ zasłania input "login". To było chyba poprawione bo przez jakiś czas baner nie przebijał tego okienka ale znowu się to zrypało. - zniknęły też podziękowania :/. Nie czuję się już PRO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uzytkownik999 Opublikowano 11 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2012 Staram sie być mobilny to sie dostosuje do nowego wygladu. Jakby dało sie upakować wiecej bajerów dla mobilnych to bedzie super. Kontakt: punkty@strony.pl gg: 10386146 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paszczur Opublikowano 11 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2012 Ja niestety wolałem starą wersję, ale jak widzę jestem w mniejszości ... Bildero - super wydajny serwer zdjęć, możliwość skalowania w locie, zoom, zdjęcia obrotowe (360 stopni), własny znak wodny i wiele innych możliwości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camions Opublikowano 11 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2012 nie zaprzyjźniełm się za bardzo ze starą wersją, czytałem, ale się nie angażuję w postowanie, moim zdaniem, na nowej tło trzeba zobić mniej jaskrawe, tutaj ludzie wpadają zmęczeni ekranem, pomyślcie o tym.. romuald Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart. Opublikowano 12 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 Może ten ząb to wykres pozycji ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soprano Opublikowano 12 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 Oto tajemniczy prostokąt latający. Wyskakuje mi to co jakiś czas (rzadko ale jednak) i tak sobie jeździ po ekranie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xemix Opublikowano 12 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 Ja mam za to denerwujący banner: Da się coś z nim zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Seo Opublikowano 14 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 Wrócił PageRank do PiO.... 2 godziny temu było PageRank 0 i nagle jest Pagerank 4 CPM Leader - Najlepsze Reklamy CPM w internecie... AdFreestyle - Najlepsze Reklamy CPC w internecie... CPM Fun - Najlepiej płatne Reklamy CPM w internecie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kede Opublikowano 14 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 O faktycznie. A to niespodzianka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.