Skocz do zawartości

Jak dobrać jak najlepsze słowa kluczowe dla nowej domeny

anomus

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Mam pytanie, mam nową domene i chce ja dobrze wypozycjonować, do czego potrzebuje idealnie dobranych słow kluczowych

Zawsze wybierałem Google Adwors, gdzie wpisuje strone konkurencji, patrze na ilość wyszukiwań oraz konkurecje. Problem w tym, ze strona konkurecji pozycjonuje sie jeszcze dodatkowo na słowa w ogole nie w mojej niszy, w sumie ich jest najwięcej. Tak wiec moje pytanie brzmi, w jaki sposób najlepiej dobrać słowa kluczowe dla danej tematyki, która jest dość specyficzna

Dzięki !

dżizasqrwajapierdole...

dobierz słowa na które chcesz być wysoko i będą związane z ofertą/stroną...

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

Postaw się w roli klienta/internauty, który chce znaleźć Twoją stronę i zastanów się co byś wpisał w wyszukiwarce, pozycjonuj się na frazy, które po prostu są związane z Twoją stroną lecz uderz bardziej w te niszowe, mają większy sens bo przynoszą więcej pożądanych odwiedzin, takich wartościowych gdzie to odwiedzający po wpisaniu danej frazy i trafieniu na Twoją stronę znajdzie to czego szukał a nie zamknie jej po 5 sekundach :P

WYKONAM: teksty, grafikę, strony www oraz bannery flash.

>>> Moje allegro <<<

dżizasqrwajapierdole...

Sorki za cytat ale ładnie to ująłeś i nie mogłem się powstrzymać :P

Wskazówki jw. + Market Samuraj + analiza linków, anchor tekstów które prowadzą do konkurencji. Na początek słabsze, potem trudniejsze słowa kluczowe.

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

chyba sam najlepiej znasz swoją branżę. Program do analizy anchor tekstów? O co ci chodzi?

Systemy bilingowe wody. System ERP Komadres. Firma informatyczna.

Kryptowatuty, rynki finansowe, wiadomości.  Kryptowaluty za darmo - Poradniki.

Zioła. Ziołolecznictwo. Asept czy Octenisept, który wybrać do dezynfekcji ran?

Chyba chodzi o usprawnienie szukania odpowiednich słów kluczowych. Ostatnio też szukałem, ale znalazłem tylko zagraniczne softy na amerykański i rosyjski rynek (jeden był przystosowany też do polskich fraz, ale bardzo kiepsko to wyszukiwał). Później jeszcze poszukam.

Szablony do PrestaShop: https://presta-shop.pl

Nowe szablony w Templatemonster: link

Tani hosting: Hekko

Jaki polecacie program do analizy anchor tekstów ?

Market Samurai ma opcję które cie interesują:

- generowanie słów kluczowych za pomocą API Adwords

- badanie do 1000 anchor textów konkurencji

Tutaj masz video tutorial.

Program ściągniesz za free w wersji trial.

Okolice Krakowa - zdjęcia, opisy wycieczek po Małopolsce etc.

r0qqgk.gif

Puść kampanię AdWords za kupon 250 zł, ktoś pewnie Ci go tutaj da. Zaobserwujesz, które hasła mają najmniejszy wsp. odrzuceń i może sprawdzić konwersje.

Oglądaj msze w Internecie kompletnie za darmo bez wychodzenia z domu.

Kompleksowy audyt UX stron internetowych | Optymalizacja ścieżek zakupowych | Poprawa użyteczności

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności