Skocz do zawartości

Koszta....

zgred

Rekomendowane odpowiedzi

Można też robić zakupy w Biedronce. :)

Z PiS-u jesteś, że sie czepiasz Biedroknki burżuju jeden wpierdzielający trufle na śniadanie i popijający je jakimś nektarem po 20 tysi za litera, czy co? ;)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

• Odpowiedzi 47
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

kto ma coś do Biedronki ?:) ja często tam kupuje, szczególnie te buły długie za 54 grosze sztuka :P

Teraz na rynku praktycznie liczą się 2 firmy LG i Samsung w tych firmach poszukuj jakiegoś modelu..

nie żartuj :P Sony, Sharp, Panasonic, Philips, nawet JVC a to ze masz w media czy rtv agd prawie tylko samsungi i lg to nic nie znaczy po prostu hurtowo od nich kupują i mają większą na nich przebitę tak samo jak np: X-kom na allegro sprzedaje po wypasionej cenie lapki Asusa, ale tu akurat jestem za bo mają faktycznie dobre w sumie jak każdy byle by miał dobre parametry.

ps: TV Toshiba - prowodyr w ogóle elektroniki tak samo jak FujiFilm cyfrowych aparatów fotograficznych

Wykonam: Linki z forów/blogów, tematy, posty, komentarze, mocne i stałe linki.

Synchron.pl - skuteczne pozycjonowanie - referencje, duże doświadczenie, wystawiam fv - gg:8897114

Chcę zakup TV wrzucić w koszta ... jakies sugestie ???

Jeżeli uzasadnisz jego przydatność do prowadzonej DG dlaczego nie? Przez kilka lat wykonywałem usługi dla EFL, nie takie zabawki tam stały a kupiwali tylko dla siebie bo w centrali przecież nie przyjmują klientów.

Nie wydaje mi się żeby tych zakupów nie odliczali :)

P.S. No, jak zaczynamy drążyć temat producentów sprzętu a nie księgowości- to też polecam Samsunga. Mam 42 cale od dwóch lat i wszystko jest oki oprócz tego tylko, że dość długo się uruchamia.

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

zanim zaczniecie chwalić cos co jest drogie sprawdźcie ile samsunga siedzi w innych telewizorach i jakie na czyich częściach są produkowane :) nawet sony nie jest za bardzo sony :P

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO oraz Google Ads dla wielu firm małych i dużych. 

większość telewizorów, monitorów (led, lcd) jest produkowane na tych samych podzespołach tylko wydawane są pod różnymi markami i ta która się bardziej przyjmie to ją bardziej reklamują tak jest i było, pamiętam jak SONY na swoich amplitunerach, odtwarzaczach CD robił forrorę, teraz robi to Samsung ze swoimi TV, smartfonami, i wszystkim co tylko produkuje chodź uważam że i tak robi bardzo dobre urządzenia.

Wykonam: Linki z forów/blogów, tematy, posty, komentarze, mocne i stałe linki.

Synchron.pl - skuteczne pozycjonowanie - referencje, duże doświadczenie, wystawiam fv - gg:8897114

nawet sony nie jest za bardzo sony

Sąsiad kupił telewizor LED 42 cały FULLHD., tuner MPEG4, USB i wszytko co można mieć oprócz 3D, w jednej z sieci handlowych pod nazwa LEVEL (1100 zł brutto), na kartonie małym druczkiem ( wyprodukowane w CLR na podzespołach i logo samsunga :)- matryca i cala reszta) Jakość obrazu bardzo dobra , porównywałem z LG jego teścia za 1800 zl. to level wypadł lepiej

Można też robić zakupy w Biedronce. biggrin.gif

i co to mało być śmiesznie ????, towary dla tej sieci produkują najlepsi polski producenci ( Sokołów, Abramczyk, Krakus, Sokpol, Grycan, Hortex, Mlekovita, Laktaliz, Piątnica i jeszcze dziesiątaki innych nie chce mi się wymieniać (90 % towarów w sklepie - POLSKIE), jeśli ty uważasz ze polska żywność jest zła, to chyba zupełnie nie znasz się na jedzeniu.

Mam Samsunga z serii 8000 i zawsze jak do kogoś jadę to obraz w tv nie wydaje się być czarny. Polecam serie 8000 lub 9000 zwłaszcza ze względu na smart tv - jak coś przegapię to sobie oglądam później no i jakość obrazu powala.

Wiem, że kobieta to rzadkość na forum PiO... niemniej jednak zwracaj się do mnie w rodzaju żeńskim ;)

Jeśli posiadasz psa to polecam Ci dla niego szelki Guard

Panasonic też nie jest zły, tylko trzeba pamiętać o jednym.. im większy tv tym mniej w zimę za ogrzewanie przyjdzie :)

MaxPan zgadza się produkują to znane marki ale chyba z trochę "gorszych" surowców/materiałów. Przykładowo taki iglotex produkuje dobre mrożonki ale też mają linie produkcyjne gdzie robią pizze itp co nawet w karton nie są pakowane tylko sprzedawane są w folii... nie zmienia to jednak faktu, że zakupu w biedronce to nic złego - sklep jak sklep

Wiekowy moderowany katalog firm: BiuroFirm.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności