Skocz do zawartości

Co to jest?

BartekM

Rekomendowane odpowiedzi

https://imageshack.us/f/42/analyticsj.png/

Zagląda mi na stronę kilka razy dziennie i siedzi kilka, kilkanaście minut na stronie głównej.

Jeśli zachowacie to w tajemnicy, truskawka będzie wasza.

- nie jestem babą a młodą SINGIELKĄ !!!!!!!!!!!!!!!

@SzlafRock być może, lepiej znane dla GA jako none ;) tylko nie rozumiem, dlaczego ktoś stamtąd miałby włazić mi na stronę (sklep, kierowany na polski rynek) po kilkanaście razy dziennie przez ostatnie 2 miesiące. Przekierowanie jakieś?

Jeśli zachowacie to w tajemnicy, truskawka będzie wasza.

- nie jestem babą a młodą SINGIELKĄ !!!!!!!!!!!!!!!

brytyjskie wyspy świętej Heleny ? lub wyspy Tomasza albo platforma wiertnicza tak jak ktoś wspomniał ;)

Najlepsze i najtańsze linki z katalogów i nie tylko, zapraszam tutaj

Jeśli linkowanie to tylko ze mną ;)  - Zajrzyj Tutaj  - Taniej więcej i lepiej nikt ci nie ogarnie 

@SzlafRock być może, lepiej znane dla GA jako none ;) tylko nie rozumiem, dlaczego ktoś stamtąd miałby włazić mi na stronę (sklep, kierowany na polski rynek) po kilkanaście razy dziennie przez ostatnie 2 miesiące. Przekierowanie jakieś?

Bez danych nie da się określić, kto i po co.

Na "Helenie" jest baza RAFu, może jakiś polak w czwartym pokoleniu. ;)

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Szpiegują nas, nawet Angole, lub nasza polska emigracja dotarła już w to miejsce ;) a z czym powiązana dziedzina strony?

Najlepsze i najtańsze linki z katalogów i nie tylko, zapraszam tutaj

Jeśli linkowanie to tylko ze mną ;)  - Zajrzyj Tutaj  - Taniej więcej i lepiej nikt ci nie ogarnie 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności