tomek_25 Opublikowano 10 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 Dziś podjąłem się czytania forum googel dla webmasterów. Każdy post jest dla mnie psychicznym szokiem. Jedna mądrość (w sumie przerosły mnie już w wybitny sposób...) Im za to płacą?Czy oni na serio są takimi fanatykami? T. Jak dla mnie to temat dla prokuratora... barankiewicz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darq Opublikowano 10 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 Przyznawać się, kto z Was "podpinał kosmiczne ilości swl pod Onet i Allegro"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zakręcony Opublikowano 10 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 Im za to płacą?Czy oni na serio są takimi fanatykami? Niestety, to drugie. - Reklama - Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WebReklama Opublikowano 10 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 Po prostu zaklinają rzeczywistość. Co ma wspólnego przywalenie SWL'em w Onet do użycia znaku "Poczta K....a" i co miał by robić ten rzeczony prokurator Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 10 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 Co ma wspólnego przywalenie SWL'em w Onet do użycia znaku "Poczta K....a" i co miał by robić ten rzeczony prokurator Ścigać za nadużycia HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeki Opublikowano 10 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 piszą co wiedzą ale nie wiedzą co piszą :/ Za chwile powiedzą, że chłopcy z PiO uwalili porównywarki SWLami :/ Swoją drogą ciekawe ile by trzeba podpiąć SWLi żeby allegro albo onet uwalić? O ile w ogóle to możliwe... Integracja Sensoryczna | Góra Kalwaria | Integracja Sensoryczna Piaseczno "Mam wielką łatwość w mówieniu innym co mają robić" - król Julian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seo-ninja Opublikowano 10 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 Za chwile powiedzą, że chłopcy z PiO uwalili porównywarki SWLami :/ a ja byłem święcie przekonany, że właśnie tak było Rękawice budo-shop.pl | Ogród albamar.pl | Katalog seo-ninja.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeki Opublikowano 10 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 aaaa już soboe przypominam tę akcję jak wszyscy z pio mieli w jednym dniu swle na allegro puszczać... Integracja Sensoryczna | Góra Kalwaria | Integracja Sensoryczna Piaseczno "Mam wielką łatwość w mówieniu innym co mają robić" - król Julian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koobe Opublikowano 10 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 Przyznawać się, kto z Was "podpinał kosmiczne ilości swl pod Onet i Allegro"? Ja dałem tylko na Ceneo i Nokaut, ale Onetu nie tykałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harley7 Opublikowano 10 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 stara zasada brzmi "jak ci biznes nie idzie, zniszcz biznes konkurencji" pozycjonowanie - interwencja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robbieriviera Opublikowano 10 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 "jak ci biznes nie idzie, zniszcz biznes konkurencji" typowo "polskie" podejście... jak takie coś czytam, to żal Ekspercikredyty.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Leasingmarket.pl - gdy masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seonerd Opublikowano 10 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 Nie opłaca się wchodzić na tamto forum, nic ciekawego. Noo... czasami lista precli jakaś się pojawia, ale coś krótko działają zazwyczaj. dobre ziółka nie są złe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.