gielo Opublikowano 21 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 Działa bez problemu, właśnie się z nim połączyłem Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę. Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 21 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 awaria na nazwa została usunięta ok 10.30 - 11.30 , to musi działać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kojotek_OX Opublikowano 21 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 Jak już na nazwa i home nie można będzie polegać jako stabilne serwery to zostaje nam migracja na serwerownie własną i w wiaderku internet Żeby nie było za bardzo OFF czy są chętni do PP dla OS ? - jeśli ktoś by chciał się zapisać to najlepiej PW do mnie wysłać lub na GG (dziś / jutro będziemy startować) - jest opcja cze ilość partnerów w PP będzie ograniczona Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozycjoner.pro Opublikowano 22 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 Czy to normalne że po pewnym czasie spada prędkośc pracy ? Skutecznośc jest ok, ale spada prędkość wykonania projektu. Może jakieś pliki trzeba wykasować z serwera ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
featmilka Opublikowano 23 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 Gdzie mogę zaktualizować omniaada do omniespeeda? Bo linki z pierwszych postów nie działają. Internety robie! Jeśli Ty też to sprawdź nowy SAX.PL - tani hosting www. Kod rabatowy dający 50% zniżki to: [sAX2014]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merf Opublikowano 23 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 obawiam się że promocja darmowego przejścia minęła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kojotek_OX Opublikowano 23 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 Promocja już się zakończyła z dniem 20 maja Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Moździoch Opublikowano 25 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 Dodajcie indeks w "katalogi" po polu "adres" bo strasznie wolno dodaje katalogi do sprawdzenia. Jest jakaś opcja by automatycznie przenieść wykryte katalogi do prywatnej bazy? Program PITy 2013/2014 - darmowy program do rozliczenia PIT z obsługą wysyłania PITów przez Internet poprzez e-Deklaracje. Łatwy w obsłudze, wydajny program księgowy - KPIR, Ryczałt, Płace, VAT, aktywne formularze, e-Deklaracje. Rozlicz PIT-37 - zeznania roczne PIT są łatwe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rzezniczek Opublikowano 25 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 Jakiś problem z serwerem? Nie mogę wejść ani do OmniSPEEDa ani do panelu Omni. Edycja: Już działa, ale strasznie muli. Pewnie dlatego, że jakaś aktualizacja jest dzisiaj. Pozycjonowanie - Licytacje od złotówki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siler Opublikowano 25 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 @Kojotek kiedy będziesz na gg bo mam pytania Pozycjonowanie stron WWW: SEMstudio.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kojotek_OX Opublikowano 25 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 Był DDoS na serwer - chwilowo opanowana sytuacja - firewall doinstalowany żeby nie było już tego problemu siler - teraz jestem Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rzezniczek Opublikowano 25 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 Był DDoS na serwer - chwilowo opanowana sytuacja Do 18.30 były jeszcze problemy, ale obecnie serwer śmiga aż furczy. Pozycjonowanie - Licytacje od złotówki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JakubWiącek Opublikowano 25 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 u mnie hosting niestety dead edit: wszystko OK https://www.mauermedia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawstaw Opublikowano 28 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 Przydała by się obsługa deathbycaptcha.com ... decaptcher.com z tego co widze padł... A robił ktoś może test o ile zwiększa się skuteczność po podpięciu jakiegoś decaptchera ? pzdr Zobacz koniecznie Blog Doroty oraz pamiętaj że do gry w paintball będą Ci potrzebne kulki do paintballa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom55 Opublikowano 28 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 decaptcher.com z tego co widze padł... decaptcher działa teraz pod adresem https://de-captcher.com/ -- mam problem z OS z prywatną bazą WP nie wiem dlaczego, ale nie mogę dodać prywatnej listy precli w XML-RPC kiedy próbuję dodać w formacie: login::hasło:adres - nie loguje się do żadnego i wszystkie przechodzą do pola "inny błąd rejestracji" kiedy próbuję dodać po prostu adresy i pozwolić się zarejestrować samemu to wszystko się ładnie rejestruję, ale w OS i tak wszystkie przechodzą do "inny błąd rejestracji" i na liście niczego nie ma.. dodam, że w OA wszystko to działało poprawnie.. hmm.. gdzie może być błąd? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.