Nowaczyk-Robert Opublikowano 2 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 już lepiej zrób subdomenę www2.mojadomena.com.pl, wtedy wszystkie pozostałe protokoły (usługi) np. poczta zostaną bez zmian... Pozycjonowanie stron Katowice - www.rankhouse.pl tel.: 32 307 07 03 / mob.: +48 533 336 613 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 2 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 @Robert: +1 Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO oraz Google Ads dla wielu firm małych i dużych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masterV Opublikowano 2 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 Nie wiem jak u innych ale w moim przypadku strony, na ktore mialem 301 (zrobione jeszcze przed updatem) trzymaja sie dobrze. U mnie własnie to jest jedyna domena, która obniżyła pozycje średnio 10 - 20 miejsc. przekierowanie 301 zrobione na początku stycznia. Sredcznie Budowlane Zapraszam Narzedziak24.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
websign Opublikowano 2 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 Kolejny "kwiatek" , fraza randki, na 2 pozycji podstrona tvn24.pl praktycznie niezwiązana z tematem. Skuteczne pozycjonowanie stron www | Nowe randki internetowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozycjonowanie Opublikowano 2 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 Kolejny "kwiatek" , fraza randki, na 2 pozycji podstrona tvn24.pl praktycznie niezwiązana z tematem. Pomóż budować Lepsze Google zgłoś im przez formularz ;p Nowości z branży zoologicznej czyli wszystko dla psa i nie tylko https://www.dlapieska.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikeusz Opublikowano 2 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 ja tylko widzę że masa dużych pl serwisów ma przekierowania czasami tymczasowe czasami na stałe...z czegoś to musi wynikać. dopisz się do polishpremiumpress.pl wpis płatny tylko 1$ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robbieriviera Opublikowano 2 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 Nie ma się co śpieszyć z przekierowaniami, zawsze znajdzie się jakiś bug który umożliwi szybki powrót strony, tak jak po poprzednim updacie. Jestem zdania, że trzeba poczekać do 7 maja jak ludziki wrócą z weekendu i pingwin juz też powinien przestać mielić w serpach. Ekspercikredyty.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Leasingmarket.pl - gdy masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ProOrient Opublikowano 2 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 Panowie proszę o mała pomoc w scharakteryzowaniu strony pod kątem pozycjonerskim. Strona jest w mojej branży i po ostatnich zmianach w algorytmie bardzo ładnie wypłynęła na topowe pozycje. Wcześniej nie była tak widoczna a teraz praktycznie na każdą frazę na która moja strona spadła ta pojawiła się w top. Strona o której mówię to : https://www.kuchniaplus.pl/kuchnia_przepisy...wietnamska.html Moim zdaniem znaczenie ma to, że np po lewej stronie w module wypisane są wszystkie kuchnie i dzięki temu google dobrze to indeksuje. Bo praktycznie na wszystkie jest w top 10. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szokowizna Opublikowano 2 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 A może po prostu wybierają zwierzęta czarno-białe Tak jak black i white hat seo No to już czekam na zebrę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robbieriviera Opublikowano 2 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 Mocne linki i unikalny content, skopiuj sobie kawałek tekstu z jakiegoś przepisu i wkej do wyszukiwarki, będzie tam tym tylko ta strona. Ekspercikredyty.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Leasingmarket.pl - gdy masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloud Opublikowano 2 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 A może po prostu wybierają zwierzęta czarno-białe Tak jak black i white hat seo No to już czekam na zebrę... Nazwijcie to przeczuciem ale następny będzie skunks i zostawi po sobie niezły smród w SERP-ach Skuteczne pozycjonowanie stron, więcej na https://afterweb.pl/pozycjonowanie-stron/ Zapraszam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szokowizna Opublikowano 2 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 A może po prostu wybierają zwierzęta czarno-białe Tak jak black i white hat seo No to już czekam na zebrę... Nazwijcie to przeczuciem ale następny będzie skunks i zostawi po sobie niezły smród w SERP-ach Haha... tys prowda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MikołajZ. Opublikowano 2 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 Dużo stron wróciło dzisiaj na pozycję, ew. na troszkę dalsze. Zespół muzyczny Częstochowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robbieriviera Opublikowano 2 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 a ja mówię Wam, że next update to będzie apokalipsa: "...i nadleci biały jednorożec, który wbije swój róg w w czarnego rumaka..." Ekspercikredyty.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Leasingmarket.pl - gdy masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_25 Opublikowano 2 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 @Robbie weź nie strasz już miałem zabić mojego rumaka i samemu się powiesić :D będzie dobrze panowie bez nerwów barankiewicz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.