Skocz do zawartości

Google robi porządki?

szfab

Rekomendowane odpowiedzi

Teoria mówiąca ze Google psuje jakość serpów dla większego zysku z adwords jest bez sensu. W interesie Google jest przede wszystkim wysoka jakość wyników wyszukiwania.

BRAWO

Google zarabia dzięki dobrym serpom, a sprzedaż adwords'ów traktuje jako hobby. To jakaś prowokacja?

Pozdrawiam.

SYGNATURKA

• Odpowiedzi 3,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ludzie trzeba poczekać, napić się piwka/whisky oraz oglądnąć mecz a później snuć teorie. Pozdrawiam

Jeżeli Google na dobre popsuje serpy, to w dłuższej perspektywie straci również na zyskach z adwords . Przecież nikt nie będzie wtedy korzystał z Google bo tak wypada albo bo chce zobaczyc reklamy. Jezeli patrzą długodystansowo na rozwój firmy, powinni dbać o jakość serpów - czyli o to dzieki czemu Google jest tym czym jest. Powinni, ale czy tak robią, to inna sprawa.

linkipro.png.641d41ec9f5f76f75d984fa0241226fc.png Profesjonalny Link Building. Rozwiązania które działają

Z czym się nie zgadzasz?

Jeżeli Google na dobre popsuje serpy, to w dłuższej perspektywie straci również na zyskach z adwords .

Nie z czym, tylko z kim. Z Tobą się nie zgadzam. Nie masz zielonego pojęcia o "jakości" serpów.

Google psuje serpy od dawna i jaki efekt?

Po miesiącu znowy pozycjonowane strony zajmują TOP-y.

Ludzie trzeba poczekać, napić się piwka/whisky oraz oglądnąć mecz a później snuć teorie. Pozdrawiam

Czyli drink odpada? :D

SYGNATURKA

Z czym się nie zgadzasz?

Jeżeli Google na dobre popsuje serpy, to w dłuższej perspektywie straci również na zyskach z adwords .

Nie z czym, tylko z kim. Z Tobą się nie zgadzam. Nie masz zielonego pojęcia o "jakości" serpów.

Google psuje serpy od dawna i jaki efekt?

Po miesiącu znowy pozycjonowane strony zajmują TOP-y.

Ze mną możesz się nie zgadzać. Ale mam również wrażenie że po prostu nie rozumiesz tej dość prostej zależności o jakiej pisałem. Natomiast co do mojego pojęcia nt serpów i ich jakości, nie wiedziałem ze trzeba byc sełowcem, żeby ocenić jakość stron w wynikach.

linkipro.png.641d41ec9f5f76f75d984fa0241226fc.png Profesjonalny Link Building. Rozwiązania które działają

Ze mną możesz się nie zgadzać. Ale mam również wrażenie że po prostu nie rozumiesz tej dość prostej zależności o jakiej pisałem. Natomiast co do mojego pojęcia nt serpów i ich jakości, nie wiedziałem ze trzeba byc sełowcem, żeby ocenić jakość stron w wynikach.

@Lars : zrozum, nie mam nic przeciwko Twojej osobie, nie chcę Cię zniechęcić do ani do PiO, ani do pozycjonowania, ale ....

o jakiej zależności nie rozumiem? O dbałości serpów przez Google? Proszę Cię. Poczytaj trochę starych tematów, dowiedz się co się działo przez ostanie lata i wtedy oceniaj tych, którzy dzisiaj dzielą się z Tobą swoją wiedzą.

Pozdrawiam.

SYGNATURKA

My tu dywagujemy - a dobrze, że ktoś zrobił większą analizę - warto zwrócić uwage, co wyszło po analizie 50.000 fraz... (w przygotowaniu "próbka" jednego miliona) :)

Czy na tym polega zbieranie jakościowych linków w/g G? :D

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Wiadomość z ostatniej chwili. Teraz już wszystko się wyjaśniło!

Eksperci branży SEO z całego świata zwrócili się z wnioskiem do przedstawicieli Google o zaprzestanie działań, odnośnie ostatnio wprowadzonych zmian w algorytmie.

Seowcy mówią:

- Przez was wielu ludzi straci pracę!

- Wielu studentów nie będzie mogło odszukać rzetelnych pomocy naukowych

- Firmy naszych klientów wkrótce upadną!

- Branża farmaceutyczna także jest zagrożona.

Przedstawiciele jednej z największych firm na świecie, o globalnym zasięgu, której udziały w wyszukiwarkach całego świata wynoszą ponad 90% odpowiadają:

- oj tam oj tam..

Mi w zasadzie tylko jedna domena poszła w las i wygląda na to, że po woli wraca, jeszcze tylko 90 miejsc i będzie ok :D

penguins.jpg

Odwiedzaj regularnie mój blog o seo na lukaszt.pl podobno warto ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności