Skocz do zawartości

Prośba o pomoc w wyborze metody pozycjonowania

AleExtra

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Wykonałem internetowy katalog produktów z cenami dla nowo powstałego salonu. Wpisałem kilka treści opisowych, wprowadzam produkty starając się wpisywać w strong/b odpowiednie frazy, stworzyłem w https://www.blackpress.pl zadanie do dodania do katalogów. Co jeszcze mogę zrobić, aby strona była dobrze widziana przez google?

W tej chwili po dodaniu do blackpress strony, nie wiem, czy ryzykować i samemu dodawać do precli treści.

dzięki za wskazówki.

Witam,

Wykonałem internetowy katalog produktów z cenami dla nowo powstałego salonu. Wpisałem kilka treści opisowych, wprowadzam produkty starając się wpisywać w strong/b odpowiednie frazy, stworzyłem w https://www.blackpress.pl zadanie do dodania do katalogów. Co jeszcze mogę zrobić, aby strona była dobrze widziana przez google?

W tej chwili po dodaniu do blackpress strony, nie wiem, czy ryzykować i samemu dodawać do precli treści.

dzięki za wskazówki.

Chyba bardziej ryzykujesz korzystając z blackpress niż dodając stronę rećznie do katalogów i precli.

Zobacz akcesoria numizmatyczne prosto od producenta.

W ofercie między innymi kapsle na monety, lupy oraz wiele innych.

jeśli chcesz wiedzieć jak optymalizować sklepy to lektura:

lexy.com.pl

seo.zgred.pl/category/sklepy-internetowe

spis blogów: planeta-seo.pl

Powodzenia :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO oraz Google Ads dla wielu firm małych i dużych. 

Dzięki za odpowiedzi. Jestem zaskoczony takim rozwojem sytuacji, że blackpress jest niebezpieczny. Myślałem, że dodanie treści do różnych wordpressów i precli jest bezpieczne.. ale widać się myliłem (takie wnioski wysnuwałem po lekturze kilku tematów opisujących m.in. zdublowany content - że co najwyżej nic nie zyskam, ale też nic nie stracę).

Myślałem, że dodanie treści do różnych wordpressów i precli jest bezpieczne..

Jest jak najbardziej bezpieczne.

...takie wnioski wysnuwałem po lekturze kilku tematów opisujących m.in. zdublowany content - że co najwyżej nic nie zyskam, ale też nic nie stracę.

Niestety na forum krąży wiele błędnych mitów, linkuj i się nie przejmuj co do blackpress to nie jest żaden diabelski wynalazek :D tylko dodawarka do precli, z tą różnicą że pewnie dodaje szybciej, niż Ty ręcznie.

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności