bojanvuk Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 no na poczatku wlasnie mialem dropboxa ale jakos z czasem jak nie zawodzili czujność rewolucyjna spadła i go nie włączałem bo sie bałem że zamula Zawsze jest stary, dobry ftp (sftp) np. przez WinSCP. Ja przerzucam wszystko przez konto na hostingu. 1 kliknięcie więcej. Pozdrawiam, B. Scrapebox & SEO tools Windows VPS łącze 1Gigabit! Biotechnologia medyczna ..... Seoprzyjazny Silnie Moderowany Katalog Stron PR2 "Ludzie mocno przeceniają swój wpływ na innych i zdecydowanie niedoceniają swojego wpływu na siebie samych" by SZ 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar_Dal Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Łaskawie otrzymałem od nich odpowiedź, Bóg jest miłosierny! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siler Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 ale co napisali ? Zmieniałeś IP ? Możesz wbić się na serwer ? Pozycjonowanie stron WWW: SEMstudio.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar_Dal Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Napisali że jeśli chce korzystać z serwerów to muszę dopłacić po 10$ za zmianę IP, resztę ticektów pozamykali i generalnie mają w du**e wszystko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozycjo Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Napisali że jeśli chce korzystać z serwerów to muszę dopłacić po 10$ za zmianę IP, resztę ticektów pozamykali i generalnie mają w du**e wszystko. Tobie chociaż odpisali:) Ja już im w niedziele zapłaciłem 20$ żeby mi odkurzyli vpsy bo chciałbym listy powyciągać i do dziś cisza...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 już zaczynają odpisywać, czekali na nowe IP, jak mogli ich zmienić jeśli nie mieli ich fizycznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D_S Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Chyba obciążenie łącz im spadło, bo moje serwery mkną jak burza teraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 na pewno, jeśli minimum 30 osób się wyprowadziło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar_Dal Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 @D_S ale co Ci po tym "mknięciu" jak zaraz znowu zblokują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D_S Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Spamować trzeba umieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siler Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 na pewno, jeśli minimum 30 osób się wyprowadziło sądzę, że dużo więcej z tego co widziałem na zagranicznych forach Pozycjonowanie stron WWW: SEMstudio.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xemix Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 U mnie dalej SB zablokowany A kontaktu zero (ja IP nie zaspamowałem, już tu gdzieś pisałem, że w stopspamforum za mojej kadencji na tym serwerze nie było żadnych wpisów - ciekawe czy też mi będą kazać zapłacić za zmiane IP) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 siler chodziło mi o polskie rumaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xemix Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Nie ma to jak profesjonalizm. Tickety zamknięte, zero odpowiedzi, zero kontaktu. Jak myślicie, czy otwarciem sporu w PayPal coś wskóram? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Generalnie nie, bo w regulaminie maja wzmiankę o spamie, że mogą cie wywalić. O profesjonalizmie nie gadaj bo przez prawie 2 lata 80% polskiego seo hostowalo tam swoje zabawki i suport był perfekcyjny, wiele razy robili rebot w nocy po paru minutach od zgłoszenia.. Po prostu - się skończyło i to nie z ich winy. IP zablokował dostawca za liczne spam raporty. Do czasu jak będą mieć nowe nic nie mogą zrobić, rozumiesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.