Herkules Opublikowano 7 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 Co ja będę dużo mówił, za 1000 znaków mi płacą, aż ponad 2 zyczka, więc tak w skrócie : Uśmiechu, radości, dużo pieniędzy, zdrowia, zadowolenia z męża vel chłopaka vel partnera, wielokrotnego orgazmu duchowego oraz co tylko pragniecie drogie panie, już tacy nie bądźmy, pamiętajmy nie tylko dziś o nich (ale i tak trzeba sięgnąć do kieszeni ale ma to swoje plusy Interesuje cię opróżnianie mieszkań Warszawa Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seo-ninja Opublikowano 8 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 Również życzę wszystkiego najlepszego naszym kochanym Paniom W szczególności, że ostatnio do Seo w Polsce dołącza ich bardzo dużo :-) -(-@ i chwaścik Rękawice budo-shop.pl | Ogród albamar.pl | Katalog seo-ninja.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryu420 Opublikowano 8 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 NoteFighter.net - gra uczaca czytania nut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seo-ninja Opublikowano 8 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 @ryu420 nie ma to jak stereotyp Rękawice budo-shop.pl | Ogród albamar.pl | Katalog seo-ninja.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Presta Opublikowano 8 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 Żeby dzień chłopaka był tak ŚWIĘTOWANY Wdrożenia sklepów Prestashop: www.selljus.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yellow Opublikowano 8 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 @ryu po bandzie Najlepszego wszystkim forumowym kobitkom, jeśli tu takie występują ;> Blog Technologii WWW: DailyWeb.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bunitas Opublikowano 8 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 To ja jako pierwsza podziękuję Dzięki chłopaki! Oczywiście, że Dzień Chłopaka jest obchodzony ;> Ostatnio piszę o finansach na obcasach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtecki1 Opublikowano 8 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 Wszystkim Paniom zdrówka i pociechy z "brzydszych połówek". @ryu420 - słyszałeś o zmywarkach - to takie urządzenia wyręczające Kobiety z tego zadania Pewnie trochę droższe od gąbeczki - ale nie obrażaj Pań - to nie jest ich jedyne zadanie w naszym - a na pewno w moim życiu. Oczywiście moja żona ma zmywarkę - taką na prąd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
featmilka Opublikowano 8 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 Przyłączam się i ja do życzeń ;-) Internety robie! Jeśli Ty też to sprawdź nowy SAX.PL - tani hosting www. Kod rabatowy dający 50% zniżki to: [sAX2014]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyzdera Opublikowano 8 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 No {Dziewczyny|Kobiety|Panie}, {Żony|Kochanki|Matki} nasze Wszystkiego najlepszego dla Was. szczęśliwości wszelkiej i radości Whitepress - Liczy się tylko content marketing Biznes-Host - serwery które polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dota0001 Opublikowano 8 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 To ja jako pierwsza podziękuję Dzięki chłopaki! Oczywiście, że Dzień Chłopaka jest obchodzony ;> To ja się przyłączę do podziękowań Może pomijając @ryu420 Copywriting - GG: 6473667 Chętnie nawiążę stałą współpracę pisząc wysokiej jakości artykuły na portale tematyczne. Przy okazji zapraszam na mój autorski blog konsumencki - Smakata.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibon Opublikowano 8 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 Wszystkiego najlepszego dla wszystkich Kobiet, oprócz kwiatów dużo radości w życiu. Carmel Club Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 8 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 Pozdrowienia dla pięknych polskich kobiet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtecki1 Opublikowano 8 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 @Max jak widać obcokrajowcy też wiedzą co piękne Choć i Rosjankom nic nie brakuje - a znam kilka pięknot tej narodowości:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 8 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 dropped każdej kobiecie dało 20 zl na przechwycenie domeny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.