KonradBudzyk Opublikowano 26 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 Witajcie Chcę postawić seokatalogi w różnych firmach hostingowych. Które firmy mi polecacie? Chodzi mi o to, aby jakiś mały pakiet (30-50zł) pociągnął mi bez problemu średniego seoka. Takich firm potrzebuję koło 5-6 więc proszę o jakieś porady Darmowe szablony do seokatalogów! - darmowe szablony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek_web Opublikowano 26 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 jupe altblue mzone ionic Wdrożenia i modyfikacje sklepów PrestaShop - webKS.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miz Opublikowano 26 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 hostinghouse.pl neteasy.pl (napiszesz to się dogadacie na niższy pakiet) jupe.pl pozdrowienia. googlerulz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xemix Opublikowano 26 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 jupe.pl hekko.pl linuxpl.com altblue.pl hostinghouse.pl Dają radę Poza tym, poczytaj opinie i wątki o firmach na WHT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas22333 Opublikowano 26 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 Unixstorm.org Linuxpl.com Domeny od 10zł - https://www.aftermarket.pl/marketsearch.php?seller=380f6ee80bf9deab6c3056e3b03f8f25 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue_Magic Opublikowano 27 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 Sam korzystam z " Linuxpl.com " i mogę go polecić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motaba Opublikowano 27 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 jestem ciekaw czy pójdzie seokatalog na home.pl ?? domy szkieletowe budowa domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Presta Opublikowano 27 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 home.pl to raczej droższe rozwiązanie Wdrożenia sklepów Prestashop: www.selljus.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motaba Opublikowano 27 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 no wiem ale czy pójdzie domy szkieletowe budowa domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalifek Opublikowano 27 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 A czemu miałby nie pójść, na liście generała na blogu też widnieje. Ja mam kilka na nazwa.pl i jestem bardzo zadowolony, lecz wiadomo, koszty... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melodiawsieci.pl Opublikowano 27 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 hostinghouse.pl nadaje się pod seoka Oprócz wyżej wymienionych poleciłbym jeszcze lokoz i laohost. Moje wartościowe katalogi, na których nie zawiedziesz się. Wpis PREMIUM do wszystkich to tylko 10,00 PLN. Solidny katalog stron Przedstawiam strony dla kobiet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motaba Opublikowano 27 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 ja rozumiem że koszty ale mam indywidualne ustalenia z home i wynegocjowałem niezłe ceny opłacając za kilka lat z góry a ilość transferu jest nieporównywalnie większa z konkurencją i jakość pewnie też domy szkieletowe budowa domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonradBudzyk Opublikowano 27 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 Jakość wcale nie jest taka dobra w home Za obciążenie mogą cię zaraz wywalić. Darmowe szablony do seokatalogów! - darmowe szablony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ebsand Opublikowano 27 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 unixstorm.org linuxpl.com vipower.pl vihost.pl 4 solidne małe pakiety z którymi miałem do czynienia i mogę polecić z czystym sumieniem. SEO, SEO i SEO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonradBudzyk Opublikowano 28 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 A który pakiet byście wybrali pod 1/2 seokatalogi w https://www.unixstorm.org ? W jupe.pl już kupiłem i powiem, że działa fajnie i mogę polecić (w hekko w takim razie pewnie jakość jest podobna). Darmowe szablony do seokatalogów! - darmowe szablony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.