FiKaS Opublikowano 22 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 Witam, Wychodzę z inicjatywą aby na wiosnę (kwiecień/maj) uderzyć nad polskie morze i zrobić seobibę Kuter w morze nad dorsze, wódeczka, ogniska, grille, dużo piwka na plaży i takie tam. Wstępnie mamy grupę 10 osobową Co wy na to ? ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_25 Opublikowano 22 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 Kredyt byś sobie jakiś wziął a nie po baletach jeździsz . barankiewicz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FiKaS Opublikowano 23 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 Kredyt na balety? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 23 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 Trzeba z ekipa nadmorska zagadać, MMarek myślę ze noclegi nam załatwi Ogólnie ja się pisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jez Opublikowano 23 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 BTW, Kraków też robi powtórkę sprzed roku. Tylko trochę później, bliżej wakacji. Pozdrawiam, J. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedrowiec Opublikowano 23 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 Wstępnie deklaruję się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FiKaS Opublikowano 23 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 Jeżu na tej waszej plaży dla nudystów byliśmy to uderzmy teraz na plaże nad bałykiem ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jez Opublikowano 23 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 Ok, ale wszyscy w pobliżu mają być nadzy. :-) Pozdrawiam, J. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_25 Opublikowano 23 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 Kredyt na balety? Widzę nie odpuszczasz i podpuściłem Cię na jeszcze grubszy balet. A chodziło mi o co innego heh. T. barankiewicz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TRENS Opublikowano 23 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 No ja bym chętnie się pisał Linkuj dalej i nie pier*ol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FiKaS Opublikowano 23 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 mają być nadzy. :-) Prócz Ciebie cfaniaczku ;-) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 24 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 No ja bym chętnie się pisał ale błagam, nie opowiadaj dowcipów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskit Opublikowano 24 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 a gdzie nad to morze?) Blasty Xrumer - Podlinkuj skutecznie wpisy w katalogach, preclach, profile, zaplecza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FiKaS Opublikowano 24 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 Od Świnoujścia po Gdańsk Coś się wybierze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Noel Opublikowano 28 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 Ja chętnie, mam stosunkowo blisko na wybrzeże, na dorszach też jeszcze nie byłem chociaż byli już chyba wszyscy z mojego otoczenia Uważam to za dobry pomysł no i w końcu na północ!! /edit A nie da się szybciej?? np marzec? System reklamy i promocji w internecie - Statlink.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.