sargon162 Opublikowano 20 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 Wiem że katalogi mają tendencje do "umierania/znikania" po jakimś około roku swego istnienia. Ale jaka jest tendencja dla katalogów z PR wyższym niż 0? Przecież skoro jakiś katalog ma jakiś PR to już szkoda tak po prostu o nim zapomnieć... tak mi sie wydaję. Wiem że na 1000 katalogów (PR mieszany) po roku zostało tylko 50%. Ciekawe jak by wygklała sytuacja gdymyb miał liste 1000 katalogów z PR wyższym niż 0, ile procent po roku waszym zdaniem sie utrzymała? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xemix Opublikowano 20 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 Tutaj PR nie ma znaczenia. Wiele osób stawia katalogi bo po prostu chcę zarobić, a nie ma z tego zysku więc je porzuca, zostawia, zapomina i sobie leżą dopóki domena/serwer nie wygaśnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkaszka Opublikowano 20 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 przy wyższym PR jest większa szansa na to ze ktoś na tym będzie zarabiał, więc teoretycznie katalog może być bardziej zadbany ( czy pod SWL czy sms), a jak się zarabia, to jest sens przedłużania domeny itd... udrażnianie kanalizacji Warszawa, pogotowie wentylacyjne Warszawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adiectus Opublikowano 20 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 Poza tym raczej nie warto dodawać do zielonych seokatalogów - jeśli ktoś zainwestował w fajną skórkę to raczej nie porzuci katalogu Darmowe szablony pod SEOKatalog Darmowy katalog stron - dodaj swoją stronę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artur5236 Opublikowano 20 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 Oprócz skórki ważniejsze jest linkowanie. Za wpis w słabym katalogu nikt nie będzie płacił. Profil Linkedin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkaszka Opublikowano 20 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 przeceniasz początkujących pozycjonerów i ich umiejętności sprawdzania BL, tu działa magia zielonego paska udrażnianie kanalizacji Warszawa, pogotowie wentylacyjne Warszawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
designgraf Opublikowano 20 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 To tak jak z kobietami ... czym dłuższy tym ehm ... Strony internetowe, sklepy internetowe, pozycjonowanie, aplikacje mobilne, projektowanie graficzne - xfect.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrestaShop Opublikowano 20 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 ja BL sprawdzam w Majestic'u, dobrze robię ? W ahrefs za to pokazuje mi całkiem co innego Majestic przynosi lepsze wiadomości więc wolę tam Motywy PrestaShop PrestaShop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seo-ninja Opublikowano 20 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 A ja postawiłem katalog dla siebie właśnie bez parcia na zarabianie na nim i jak na razie po tygodniu jest całkiem nieźle I tak jak już z Arkaszką dywagowaliśmy zielony pasek pr nie ma nic do katalogu oprócz tego, że chętniej się dodają - nawet jeśli to śmietnik... Rękawice budo-shop.pl | Ogród albamar.pl | Katalog seo-ninja.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 20 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 katalogi to zło ... Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO oraz Google Ads dla wielu firm małych i dużych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seo-ninja Opublikowano 20 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 Pawle ... Ty dzisiaj taki miłościwy od rana zarówno tutaj, jak i na glucie Rękawice budo-shop.pl | Ogród albamar.pl | Katalog seo-ninja.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vexatus Opublikowano 20 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 Katalogi najczęściej znikają dlatego, że najpierw jednemu z drugim się wydaje, ze to świetny biznes a potem przychodzi rozczarowanie, bo okazuje się, że przez bardzo długi czas katalog jakoś ni chuchu kasy nie zarabia... Mój pierwszy SEOK po wprowadzeniu płatności przez kilka miesięcy "zarabiał" kilka (w pierwszym miesiącu na przykład zeszły z tego co pamiętam chyba tylko 3 kody) zetek miesięcznie z płatnych wpisów. Teraz jest dużo lepiej... Powoli tworzę sobie kolejne katalogi na różnych skryptach (co kilka miesięcy kolejny) i przy żadnym z nich nie liczyłem na szybki zwrot zainwestowanego czasu i pieniędzy... @ adiectus Przesadzasz... Sam robię grafę do wszystkich moich katalogów - wyglądem właściwie niewiele odbiegają od defaultowej skórki (grafik jest ze mnie marny) i jakoś nikomu to nie przeszkadza... Sklep VEX Media - może kiedyś... Katalog DBD Studio - nieśmiała reaktywacja. Online-24.pl - w przygotowaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Voyager Opublikowano 20 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 Zielona skórka nie jest zła - jeśli się adminowi podoba to dlaczego ma ja zmieniać? ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adiectus Opublikowano 21 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 Po prostu chodziło mi o to, że jeśli ktoś zainwestował w skórkę (np. mój katalog w stopce ) to znaczy, że nie porzuci go bo prędzej odsprzeda - na pewno się znajdzie ktoś kto kupi ładny katalog bo podlinkować to nie problem dla obeznanego Ogólnie trzeba patrzeć na "znane osobistości tego świata" - jeśli zgred czy właściciel multikod.pl (teraz nick z PiO wypadł mi z głowy) stawia nowy katalog to wiadomo, że można bez obaw się dodać Darmowe szablony pod SEOKatalog Darmowy katalog stron - dodaj swoją stronę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bremes Opublikowano 21 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 Katalogi umierają, bo admini po czasie zdają sobie sprawę, że jest to dla nich nieopłacalne. Katalogi z wyższym PR zwykle są bardziej zadbane i przynoszą większe zyski, więc rzadziej znikają. regulamin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.