Trotyl Opublikowano 25 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2024 (edytowane) Tak i to z dobrym doborem utworów (Violette, Agnieszka), chociaż nie zawsze w moich ulubionych aranżacjach. Wolę Kombi od Kombii Edytowane 25 Lutego 2024 przez Trotyl 2 nihil fit sine causa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 25 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2024 (edytowane) 6 godzin temu, Trotyl napisał(a): Wolę Kombi Kiedyś we Wrocławiu wykonywałem usługę dla, podobno, bliskiego współpracownika Łysowskiego. Dostałem płytę. Moje ulubione nagranie Kombi: Ojojoj, tego nie widziałem! Edytowane 25 Lutego 2024 przez Nikonem 1 1 Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 2 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2024 Chyba moje dwa ulubione nagrania Mistrza. To pierwsze jest pierwsze, wszystkie inne dobre są od pozycji 2 włącznie 1 Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 5 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2024 Ukazała się płyta zespołu zdecydowanie nie z tych czasów Zespól pięknych ludzi. Bardzo Wam polecam Tutaj można zapoznać się z zespołem i fanami: 1 Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 5 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2024 Pan Ryba między innymi przyjeżdża w październiku do Polski. To jest podobno jego ostatnia trasa przed emerytura. Lubię tego człowieka, słucham od samego początku i obserwuję na socjałach. Wykupiłem bilety na dwa jego koncerty w Polsce, Wrocław i Warszawa. Jestem jego fanem od zawsze. Fugazi - dla mnie mistrzostwo świata 1 Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 5 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2024 (edytowane) Jako nieodrodny fan Tomka B. śledziłem poczynania Fisha i jego Marillion. Niestety nie solowe. Edytowane 5 Marca 2024 przez Nikonem 1 Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 8 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2024 Ukraiński metal 1 Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 11 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2024 W dniu 8.03.2024 o 19:59, SzlafRock napisał(a): Ukraiński metal Dzięki Plastikowy chaos. Jest potencjał, szanuję. P.S. Wciąż mam alergię na dziary. Nie muszę nosić koszulki, dziar, plakatów, zespołu, który lubię. Ważne, co wewnątrz. Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 25 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2024 Muzyka jest poza wszystkim. Dzisiaj, by nie zasnąć w drodze słuchałem pierwszych płyt Cocteau Twins. 4AD, This Mortal Coil, Słowa, słowa, słowa... Utopić się w Missispi... Nie w wódce Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xenobi Opublikowano 11 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2024 Ten mix może nie jest wprost z panteonu bogów, ale wpada w ucho i przyjemnie się tego słucha... Portal informacyjny agregujący wiadomości RSS XMC.PL Projektowanie stron i sklepów internetowych dev.xmc.pl Tomasz Michałowski Potrzebujesz linków pozycjonujących ? Złóż zamówienie w LINKI SEO SKLEP i ciesz się wzrostem w rankingach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 25 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2024 W wieku 82 lat zmarł Mike Pinder. W 1964 roku założył zespół Moody Blues. Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 10 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2024 Cholercia 1985? Naprawdę? Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 21 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2024 [*] Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 8 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2024 1 Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 8 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2024 - „A kiedy przyjdzie także po mnie Zegarmistrz światła purpurowy” - 1 Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi