Nikonem Opublikowano 3 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2022 W dniu 5.10.2021 o 20:24, SzlafRock napisał: Odświeżam Riverside. Byłem tylko na jednym koncercie 1 października 2007 roku we Wrocławiu w "Od Zmierzchu Do Świtu". Było co słuchać. 1 Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trotyl Opublikowano 9 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2022 W dniu 4.02.2022 o 00:10, Nikonem napisał: Riverside. Byłem tylko na jednym koncercie 1 października 2007 roku we Wrocławiu w "Od Zmierzchu Do Świtu". Było co słuchać. To był bardzo fajny lokal, też mam miłe wspomnienia Swego czasu miałem wkręta na poezję śpiewaną, a to chyba mój najulubieńszy kawałek: 1 nihil fit sine causa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trotyl Opublikowano 10 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2022 No i kolejny nekrolog. 3 nihil fit sine causa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimmi Opublikowano 10 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2022 szkoda go, czekałem na nową trasę koncertową Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 17 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2022 Moje ulubione części to 1, 3 i 4. Próbowałem słuchać w innych wykonaniach, ale wciąż coś było nie tak (głównie z tempem), dopóki nie trafiłem na to nagranie osiemdziesięcioletniego Pana de Leeuw, na dwa lata przed Jego śmiercią. Rzemieślnik, Mistrz. Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 11 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2022 1 Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 19 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2022 (edytowane) e: A może jako suplement? Tricky (ex Massive Attack) z naszą, polską dziewczynką? Dobra Muza, dobra. Edytowane 20 Marca 2022 przez Nikonem 1 Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Sztos 1 Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 26 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2022 Wojtek Killar: 2 Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trotyl Opublikowano 2 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2022 Nie wiem, czy to zasługuje na ten wątek, ale to brzmienie ze starej szkoły mnie urzekło. 1 1 nihil fit sine causa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 2 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2022 Chyba jedyny rosyjski zespół, który w chwili obecnej zagra koncerty w Polsce i na zachodzie europy. Ciekawa muzyka i jeszcze ciekawsze teledyski i stary ale nowy Franz 1 Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 3 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2022 (edytowane) Dzisiaj w 357 Polski TOP Wczechczasów. Trójkowa tradycja. e: Numer 2 w notowaniu 2022 Lao Cze "Wojenka" Tutaj, a nie na klęczkach przed biskupami jest nasz Wolny Świat. A skoro Lao Cze i patriotyzm... Edytowane 3 Maja 2022 przez Nikonem Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 8 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2022 (edytowane) W dniu 7.04.2022 o 21:14, SzlafRock napisał: Sztos Fakt. Tutaj prościej, ale przekaz jasny Edytowane 8 Maja 2022 przez Nikonem Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 20 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2022 Vangelis [*] 1 Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 24 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2022 (edytowane) Kilka dni temu minęły 42 lata. Muzą JD i tekstami Iana zacząłem się zachwycać kilka lat po jego śmierci. Oczywiście dzięki Tomkowi B. https://edition.cnn.com/2022/05/21/entertainment/joy-division-ian-curtis-death-intl-scli/index.html Edytowane 25 Maja 2022 przez Nikonem 1 1 Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi