Nikonem Opublikowano 3 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 Na rozgonienie chmur, bo podobno aż do Poznania zaszły, cholery... Metallica x 2: 3 Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trotyl Opublikowano 5 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 2 nihil fit sine causa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 10 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 Bardzo niebanalna nuta- Joe Bonamassa & Beth Hart oraz Dinah Washington: 2 Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 10 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 Ostatnio na nowo odkryłem ten numer: 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tank Opublikowano 10 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 A ja polecam tego pana (chyba jeszcze nie było) Zabawa zaczyna się w 1:25 1 Brak czasu na nudne, powtarzalne zadania? Sprawdź szablony Zennoposter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trotyl Opublikowano 14 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 Ostatnio chodził mi po głowie oryginał, ale trafiłem na ciekawą interpretację, na nowo odkryłem Ja na nowo odkrywam od pewnego czasu bardzo znany zespół, 2 nihil fit sine causa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 14 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 Kilka dni temu laureatem nagrody Nobla został Bob Dylan. Jego teksty wykorzystywali najwięksi muzycy. 2 Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trotyl Opublikowano 15 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2016 Enigma właśnie wypuściła nowy teledysk. Oceniam ten utwór dość słabo, twórczości sprzed ćwierć wieku do pięt nie dorasta. Nawet Toccata nie pomogła. Odcinanie kuponów. Pierwsza część miała klimat i niepowtarzalny głos Sandry. Często do tego wracam. 2 nihil fit sine causa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 15 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2016 (edytowane) (...) niepowtarzalny głos Sandry (...) Moja szczenięca miłość e: zmieniłem drugie nagranie, mogę słuchać wszystkich, co to są 2? Edytowane 15 Października 2016 przez Nikonem 1 Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 15 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2016 Moja szczenięca miłość Moja też do czasu aż zobaczyłem teledysk do piosenki o Hiroszimie, nie rozumiem po co ona w ogóle poszła w tą tematykę i jeszcze w taki sposób. Widziałem ją ostatnio na żywo, słabo wyglądała, śpiewała z playbacku kiedy większość na koncercie na żywo - CC catch, Sandra, Bad Boys Blue... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 16 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 Roger Waters 2 Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arve_lek Opublikowano 16 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 Moja szczenięca miłość Moja też do czasu aż zobaczyłem teledysk do piosenki o Hiroszimie, nie rozumiem po co ona w ogóle poszła w tą tematykę i jeszcze w taki sposób. Widziałem ją ostatnio na żywo, słabo wyglądała, śpiewała z playbacku kiedy większość na koncercie na żywo - CC catch, Sandra, Bad Boys Blue... A co Alize ? Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trotyl Opublikowano 16 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 A co Alize ? @arve_lek, tutaj karmimy uszy a nie oczy Później będę miał takie kwiatki na playliście. 2 nihil fit sine causa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimmi Opublikowano 16 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 chyba tutaj nie pasuje do końca ale tekst ma fajny 2 Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trotyl Opublikowano 18 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2016 Z nowej płyty, nieźle, ale wolę ich brzmienia z lat 70-tych. 1 nihil fit sine causa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi