Nikonem Opublikowano 11 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Za nią dałbym Ci 10 lajków gdybym mógł. Wczoraj słuchałem jej kilku nagrań z koncertu w Trójce. Tutaj, w tym temacie na PiO jestem na cenzurowanym i nie mogę za bardzo smucić. Tak więc na podawanie Renaty mam szlaban a tak lubię się muzycznie posmucić Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
początkujący Opublikowano 11 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 No to ciągnijmy wątek babeczek przy mikrofonie Iza Trojanowska Krysia Prońko 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unnamed Opublikowano 11 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 a tak lubię się muzycznie posmucić ciary przechodzą jak się słucha i wspomina i mało znana polska wokalistka .Piosenka w jej wykonaniu często przypisywana jest Kasi Groniec która to osobiście mnie "uświadomiła" że to nie jej wersja 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcmagik Opublikowano 11 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 (edytowane) No to lecimy z babeczkami Moje typy Cyndi Lauper - Girls Just Want To Have Fun Bonnie Tyler - Total Eclipse of the Heart Wiecznie żywa Marylka https://www.youtube.com/watch?v=fuUJ6aSEuSoMocny duet Katarzyny i Renaty Na deser Martyna Jakubowicz - W domach z betonu [wycinam bo mnie @unnamed uprzedził dziadyga jedna ] Edytowane 11 Września 2014 przez mcmagik 4 Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że grzeszę pychą.. Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unnamed Opublikowano 11 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 (edytowane) Na deser Martyna Jakubowicz - W domach z betonu wybacz ale deser podano post wyżej w dodatku z "dzemikiem" Edytowane 11 Września 2014 przez unnamed Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trotyl Opublikowano 11 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 (edytowane) To się rozkręciło, nie nadążam słuchać. I Ona też tu musi być: https://www.youtube.com/watch?v=hQMFIotSpx4 https://www.youtube.com/watch?v=C4akxsK9tIc e:b Edytowane 11 Września 2014 przez Trotyl 3 nihil fit sine causa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trotyl Opublikowano 11 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 To jeszcze trochę dobra. Fajnie, że się namnożyło kanałów z polski archiwami. Żeby nie wpaść w monotonię: 2 nihil fit sine causa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unnamed Opublikowano 11 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Żeby nie wpaść w monotonię: ja jednak wolę starą polską monotonię https://www.youtube.com/watch?v=5gRPizIAApQ 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trotyl Opublikowano 11 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Strasznie lubię "radość o poranku", chociaż jestem typową sową. starą polską monotonię To chyba mój nr 1: Anglojęzyczna stara niemonotonia też jest całkiem całkiem: Tyle na dziś, co za dużo to i świnia nie zeżre 3 nihil fit sine causa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unnamed Opublikowano 11 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 hehe - też miałem zapodać Grechutę ale "nie dokazuj" ale żeby się nie powtarzało to ...... i ....Ray Charles 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
początkujący Opublikowano 12 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 - no wreszcie się prześcigacie - czyli jest kogo posłuchać w "naszej wspólnocie" kontynuuję wątek polskich babeczek (jeszcze kilka fajnych jest) Zdzisława Sośnicka Halinka Frąckowiak Trotyl, za Gosię Ostrowską 10 lajków chciałem dać Nie dość, że fajnie śpiewa, to jeszcze na drodze kulturalna i ustępuje miejsca w korkach w Poznaniu swoim sportowym samochodzikiem bardzo fajna babeczka 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
początkujący Opublikowano 12 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 Alicja Majewska https://www.youtube.com/watch?v=W7Yvej-MlGY Kasia Sobczyk i Mały książe (cudowna balladka) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 12 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 Jakoś tak rok przed znanym serialem przyjrzałem się dość dokładnie nagraniom Ani German. Pamiętam, że jako mały dzieciak słuchałem jej nagrań (przełom 70 i 80 lat). W domu babci był adapter (tak się mówiło na gramofon) i sterta płyt, również takich pocztówkowych nawet przesyłanych skądś jako pamiątki z wakacji. No i w wakacje słuchałem polskich klasyków Anna German ("Eurydyki" pewnie wszyscy znacie): "Гори,гори моя звезда..." oraz próba przed nagraniem "Człowieczego Losu". Nawet nie wiem jak skomplementować Jej głos, wszystko wydaje się za mało i niepotrzebne- wystarczy posłuchać. 2 Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unnamed Opublikowano 12 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 i Andrzej o którym chyba większość już zapomniała 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
początkujący Opublikowano 12 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 ehhh... Ania German... Boski głos i anielska uroda uwielbiam (filmu do dzisiaj nie obejrzałem , żeby jakiś reżyser nie popsuł mi mojego obrazu Ani) i kolejna Ania... Jantar ach, te Anie unnamed, ktoś tu się chwalił, że kogoś wyprzedził https://www.forum.optymalizacja.com/topic/143464-bog-jest-jeden/page-75?p=1372746#entry1372746 - ale Krysi Prońko nigdy za dużo, a Andrzej Zaucha... no daj spokój, nie da się zapomnieć Bóg! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi